lokSporting Lokeren
berBergen
Datum: 02/04/2005 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Daknam
Lokeren geraakt niet voorbij Bergen
Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lokeren geraakt niet voorbij Bergen
Foto: © SC

Lokeren is thuis niet verder geraakt dan 0-0 tegen rode lantaarn Bergen. Een terechte uitslag, want de wedstrijd stelde bitter weinig voor.

Het was Bergen dat de eerste kans van de wedstrijd kreeg. Na drie minuten kopte Behi nipt naast doel. Aan de andere kant kreeg Tailson een identieke kans, maar ook de Braziliaan kon niet scoren. Bergen had het meeste balbezit, maar deed daar niet veel mee. Enkel Goussé kon af en toe voor wat gevaar zorgen. De beste kansen kwamen er op slag van rust. Eerst kopte Diallo een uitstekende voorzet net over, waarna Njock aan de andere kant een open doel miste.

Vlak na rust was het opnieuw Tailson die een mooie kans kreeg. De Braziliaan miste opnieuw. Ook Bancé en Madi waren er dicht bij. De slotfase leverde nog mogelijkheden voor Goussé, Ingrao en Ademilson op, maar de bal wilde er gewoon niet in. Uiteindelijk was de 0-0 een logische en terechte uitslag voor een saaie wedstrijd.

Bergen blijft met dit extra puntje laatste in de stand. Lokeren blijft voorlopig in de linkerkolom. De Waaslanders staan negende.