Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Het Kuipje
Westerlo en Genk delen punten
Kevin Pelgrims

Genk kon nog maar één keer winnen van Westerlo en speelde ooit 6-6 gelijk in 't Kuipke.
Dit jaar werd het iets minder spectaculair in de parel der Kempen.
De eerste helft verloopt gelijkopgaand, al heeft Deelkens af en toe wat werk op te knappen, in tegenstelling tot de Limburgse doelman Moons. Voor de rust kan de wedstrijd dus niet boeien, op wat pogingen van Vandenbergh enerzijds en Kneissl anderzijds. Westerlo vangt aanvalspogingen van Racing goed op en kan zelf ook niet veel klaarmaken.
De tweede helft begint veelbelovend met dreiging van Genk. Engelaar schiet op Deelkens vanop zo'n vijf meter voor het doel na een schot van Mokoena. Enkele minuten later laat ook Westel zich zien, Moons heeft moeite om het afstandsschot van Janssens in hoekschop te werken.
Recente aankoop Utaka en jeugdproduct Vanarwegen mogen debuteren van trainer Ceulemans en verrassend genoeg is het de jonge Vanarwegen die zich het meest laat opmerken. Een gekraakt schot en een rebound die net boven doel belandt is het beste dat de supporters nog te zien krijgen.
Vlak voor tijd breekt nog een relletje uit na natrappen van Claessens, die uiteindelijk (maar) geel krijgt. Al bij al een vrij saaie wedstrijd in 't Kuipke, waar men droomt van het mooie voetbal en de doelpunten van weleer. Genk wint ook nu niet van de Kempenaars en gaat met een puntje terug naar Limburg.