Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stayen
Bodart kan toveren
Bart Hermans

Hajnal mocht na zijn sterke prestatie vorige week tegen La Louvière in de basis starten. Er was op Staaien in de eerste helft niet veel te beleven. Enkel het doelpunt van La Louvière is het vernoemen waard, Stojkov scoorde vanuit de draai en zo stond het bij de rust dan ook 0-1. Vlak voor de pauze moest doelpuntenmaker Stojkov geblesseerd afhaken.

In de tweede helft ging Sint-Truiden op zoek naar de gelijkmaker, er volgden enkele kansen, maar geen enkele werd benut. Toen Brahami alleen op doel kon gaan, twijfelde die niet en legde de 0-2 vast.  De jonge Portier, vorige week al matchwinnaar scoorde niet veel later de 0-3. Mbonabucya legde de eerredder tegen de netten.

Zo haalt Gilbert Bodart een fraaie zeven op negen. De ex-doelman heeft zijn rentree in eerste klasse niet gemist. [AN]