berBergen
zwaZulte Waregem
Datum: 28/10/2006 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stade Charles Tondreau
Bergen en Zulte Waregem scoren niet
Kristof Blomme
| 0 reacties
Bergen en Zulte Waregem scoren niet
Foto: © SC

Bergen en Zulte Waregem kwamen in een onderling duel niet tot scoren. De West-Vlamingen blijven in de kelder van het klassement hangen. Bergen handhaaft zich voorlopig in de middenmoot. 

Zulte Waregem ging bij Bergen op zoek naar de eerste uitoverwinning van het seizoen. Vroeg in de partij kreeg Sergeant een eerste mogelijkheid, maar zijn schot ging over. Halfweg de eerste helft was de middenvelder opnieuw gevaarlijk. Hij devieerde een voorzet van Matthys, maar zijn poging stierf op de paal. De enige kans voor Bergen was voor Zoko. De Vlieger was sneller op de bal dan de spits. Vlak voor de pauze vond Sergeant Matthys voor doel. De vinnige spits kopte het leer net naast. Zulte Waregem had wel een goaltje verdiend voor de pauze.

Na de rust was de eerste mogelijkheid opnieuw voor de bezoekers. Dindeleux mocht koppen, maar het leer zeilde naast. Bergen kwam beter in de match en creëerde nu ook kansen. Cordaro kwam oog in oog met De Vlieger, maar hij besloot in het zijnet. Na een knappe één-twee door het centrum kreeg ook Zoko een dot van een kans. Ook hij kreeg de bal niet voorbij de bezoekende goalie. De laatste kans was nog voor Wamberto. Hij trapte een afgeweerde bal in één tijd op doel, maar De Vlieger had opnieuw een goede redding in huis.

Vooraf