Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
De Roeck kopt G. Beerschot in zevende hemel
Steurbaut Kersten

Germinal Beerschot heeft in het eigen Olympisch Stadion de drie punten nog eens thuis kunnen houden. De Antwerpenaars maakten tegen Sint-Truiden twee keer een achterstand goed en gingen uiteindelijk nog lopen met de drie punten.

Germinal Beerschot domineerde de eerste helft, maar Malki slaagde er in de openingsfase niet in een opgelegde kans voorbij Deelkens te werken. Sint-Truiden kwam bijna niet in het spel voor, maar via een van te kort bij geweerde vrije trap en geklungel in de Beerschotdefensie slaagde Mulemo er toch in de bordjes op 0-1 te zetten. Net voor de rust gingen de thuissupporters toch bijna uit hun dak. Jurgen Cavens leek met zijn eerste treffer van het seizoen het tij te keren.

Maar vlak na rust leek het sprookje echter weer snel voorbij. STVV kwam weer vroeg op voorsprong, maar moest die opnieuw weer prijsgeven. Colman kopte eerst een mooie voorzet van Roelandts voorbij Deelkens en iets later effende Jonas De Roeck het pad voor de Antwerpse voetbaleuforie. Drie punten voor Germinal Beerschot, in het klassement slechts een kleine vooruitgang, maar voor de club zelf een wereld van verschil.