Datum: 10/02/2007 20:00
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Le Canonnier
Beveren geeft zege uit handen

Moeskroen hield zaterdag de drie punten op Le Cannonier. Het won tegen Beveren met 4-2. Toch zag het er lange tijd naar uit dat Beveren met de punten ging lopen, maar Moeskroen vocht fantastisch terug. Vooral topschutter Custovic had een groot aandeel in de zege met drie doelpunten.

De eerste kans van de wedstrijd was meteen raak. Snoeckx kreeg de bal tot bij Gervinho die er meteen 0-1 van maakte na zeven minuten spelen. Vijf minuten later was Beveren daar opnieuw, maar dit keer stond doelman Volders op de juiste plaats. Nog voor het half uur scoorden de bezoekers een tweede keer. Seka knalde de bal hard voorbij doelman Volders. Dit keer lag Gervinho aan de basis van het doelpunt. 0-2 was meteen ook de ruststand. De thuisploeg kreeg welgeteld één klein kansje.

In de tweede helft gebeurde het onmogelijke. Bijna alle kansen van Moeskroen leverden een doelpunt op. In de 55e minuut mocht Tomou de aansluitingstreffer maken na een gigantische blunder van doelman Giacomi. Amper vijf minuten later zorgde Custovic voor de gelijkmaker. En de aanvaller van Moeskroen bleef voor dreiging zorgen en maakte twintig minuten voor tijd de 3-2. In de slotfase lukte Custovic een hattrick en zorgde hij voor de 4-2 eindstand.