chaCharleroi
Germinal Beerschot
Datum: 23/02/2008 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Charleroi speelt opnieuw gelijk
Dirk Pieters
| 0 reacties
Charleroi speelt opnieuw gelijk
Foto: © SC

Er vielen dit weekend weinig doelpunten in de eerste klasse, zo ook in Charleroi - Germinal Beerschot. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en zo bleef de 0-0 stand op het bord staan.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Germinal Beerschot, maar Laquait redde de kopbal van Wamfor. Nadien nam de thuisploeg het initiatief over en ook zij kregen enkele goede mogelijkheden, maar doelman Kenny Steppe stond goed te keepen. Ook pogingen van Théréau en Camus gingen nipt naast. Germinal Beerschot stelde daar niets meer tegenover. De Kielse acties misten niet alleen diepgang, de opbouw was ook veel te traag en stereotiep en zo bleef het 0-0.

Charleroi probeerde na rust Germinal Beerschot opzij te zetten en leek daar ook in te gaan lukken, maar Kenny Steppe leek niet te kloppen. Eén keer kwam Germinal Beerschot goed weg. De thuisploeg schreeuwde om een penalty voor hands, maar de scheidsrechter floot niet. In de slotfase kwam Smolders nog twee keer dicht bij het openingsdoelpunt, maar het mocht niet lukken en zo bleef Germinal Beerschot weer steken op 0-0. (AN)