chaCharleroi
andAnderlecht

Charleroi - Anderlecht (Jupiler Pro League 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 22 uit de Jupiler Pro League 2008/2009 tussen Charleroi en Anderlecht.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
86
De ingevallen Iakovenko krijgt dé kans om Anderlecht op 0-2 te zetten, maar hij trapt nog naast. Wat een misser!
84
Vervangen Jonathan Legear
Ingevallen Oleksandr Iakovenko

83
Een voorzet van Chatelle wordt over doel gekopt door Tom De Sutter.
81
Vervangen Guillaume Gillet
Ingevallen Thomas Chatelle

80
Charleroi heeft nog tien minuten om wat aan de achterstand te doen.
76
Vervangen Mohamed Chakouri
Ingevallen Frank Defays

76
Een schot van de ingevallen Mboyo wordt afgeblokt. Het is nu ook nog beginnen sneeuwen in Charleroi.
72
 Gele kaart voor Mahamoudou Kéré

72
Vervangen Habib Habibou
Ingevallen Cyril Théreau

67
Een schot van Grégoire wordt gepakt door Schollen. Charleroi gelooft er nog volop in.
64
Mboyo kan profiteren van een mindere terugspeelbal, maar uiteindelijk brengt Kruiswijk met een stevige schouderduw redding.
63
 Gele kaart voor Bakary Sare

61
Een schot van Juhasz gaat naast.
59
Anderlecht blijft ook na de goal de betere ploeg.
56
Legear met een goeie kans, maar vanuit een scherpe hoek gaat zijn schot naast.
55
Vervangen Geoffrey Mujangi Bia
Ingevallen Ilombé Mboyo

52
Een schot van Guédioura gaat naast. Charleroi slaagt er niet in om Anderlecht onder druk te zetten.
49

Goal
Doelpunt van Roland Juhasz (Tom De Sutter)
De Sutter verlengt een vrije trap tot bij Juhasz en de Hongaar zet Anderlecht al vroeg in de tweede helft op voorsprong.
48
 Gele kaart voor Abdelmajid Oulmers
Na een overtreding op Biglia krijgt Oulmers de eerste gele kaart van de wedstrijd.
46
De tweede helft is begonnen.

Rust
Charleroi en Anderlecht gaan met een 0-0-stand de rust in. De eerste helft was matig. Hopelijk is er beterschap na de rust.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+1
De Sutter kopt een hoekschop over.
41
Het veld ligt er zeer slecht bij en dat helpt de spektakelwaarde niet echt omhoog.
37
Het is wachten op nieuwe kansen.
30
Een poging van Guédioura gaat ver naast.
27
Een schot van Mujangi Bia wordt niet zonder moeite gepareerd door Davy Schollen.
23
Roland Juhasz scoort, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd vanwege een lichte duwfout die voorafging.
23
Nu wordt een schot van De Sutter van de lijn gekeerd.
21
Een schot van Legear wordt afgeblokt.
19
Een vrije trap van Boussoufa belandt niet bij een speler van Anderlecht. Het is wat zoeken voor paars-wit.