Stadion: Daknam

Herbeleef Sporting Lokeren - STVV (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Sporting Lokeren en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Lokeren werd afgelopen week uit de beker gewipt door derdeklasser RS Woluwe. De Waaslanders willen die nederlaag graag doorspoelen met een zege tegen Sint-Truiden. De Kanaries zijn al weken op de sukkel en bengelen dan ook onderaan de rangschikking.
Lokeren: Lazic Jugoslav, Gueye Ibrahima, Maric Mijat, De Bock Laurens, Leko Ivan, Persoons Koen, Overmeire Killian, Tiko Tshilola Tshinyama, De Ceulaer Benjamin, Mokulu Tembe Benjamin, De Pauw Nill.
Sint-Truiden: Henkinet Laurent, Mennes Wim, Euvrard Vincent, Deferm Giel, Abdou Camara Pape, Caluwé Tom, Delorge Peter, Kotysch Sacha, Schouterden Nils, Sidibé Ibrahim, Masset Benoit.
1
De wedstrijd is begonnen.
1
De thuisploeg is al een eerste keer gevaarlijk. Leko neemt een vrije trap waarop Maric naar doel kan koppen. Doelman Henkinet heeft een knappe reflex in huis.
4
Lokeren is baas in de aanvangsfase van de wedstrijd. De Ceulaer besluit zwak met het hoofd op een voorzet van Mokulu.
7
Sint-Truiden blijft onder druk staan. De Pauw ziet zijn vluchtschot een metertje over waaien.
10
De bezoekers zijn een eerste keer levensgevaarlijk. Masset krijgt de bal tot bij Euvrard. De middenvelder van STVV treft de paal.
17

Goal
Doelpunt van Tsholola Tiko (Onbekend Onbekend)
Lokeren klimt op voorsprong. Tiko trapt op doel. Het schot raakt het achterwerk van Mennes en dwarrelt zo binnen.
22

Goal
Doelpunt van Benjamin De Ceulaer (Mijat Maric)
Het wordt weer een moeilijke avond voor Sint-Triuden. Het kijkt tegen een 2-0 acherstand aan. Maric krijgt na mistasten van doelman Henkinet de bal tot op het hoofd van De Ceulaer. De spits twijfelt niet en kopt binnen.
22
 Gele kaart voor Benoit Masset

26
Na een leuk samenspel tussen kan De Ceulaer alleen op doel afstormen. Dit keer zit de doelman wel goed bij de bal.
29
 Gele kaart voor Vincent Euvrard

33
Sint-Truiden is niet in staat om een vuist te tonen en het Lokeren nog lastig te maken.

42
De hele defensie van de bezoekers heeft nu een gele kaart achter zijn naam staan. Hopelijk voor STVV laat zich dit niet voelen in de tweede helft.

Scheidsrechter
Rust
Lokeren kan met een 2-0 voosprong de rust in. De Waaslanders waren een hele eerste helft beter dan STVV en staan dan ook verdiend op voorsprong.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Bezoekende coach Brepoels laat duidelijk zijn ongenoegen blijken over de gang van zaken bij STVV. Hij laat Caluwe en Camara in de kleedkamer. Ze worden vervangen door Bertjens en Christ.
55
Sint-Truiden is met nieuwe moed aan de tweede helft begonnen. Mennes trapt over.
57
Opnieuw zijn de bezoekers gevaarlijk. Na een voorzet kan Bertjens op doel trappen. De invaller zijn schot gaat echter naast.
68
Vervangen Nill De Pauw
Ingevallen Marcel Mbayo

De Pauw moet geblesseerd het veld verlaten. Een tegenslag voor Lokeren.
70
 Rode kaart voor Grégory Christ
Christ staat nog geen halfuur op het veld of mag al terug naar de kleedkamer. De invaller wordt meer dan terecht uitgesloten na een smerige overtreding op Persoons. Christ gaat zich nog wel excuseren bij het slachtoffer.
74
De Ceulaer zijn tweede goal wil maar niet vallen. Hij glipt door de verdediging van STVV en verslaat doelman Henkinet. Maar de paal redt STVV van een derde tegendoelpunt.
75

Goal
Doelpunt van Killian Overmeire (Benjamin De Ceulaer)
De wedstrijd llijkt gespeeld. De Ceulaer legt goed achteruit naar Overmeire. Die laatste trapt onder de doelman binnen.