Volg de match tussen Bergen en Lierse SK live, samen met vele andere supporters.

Bergen: Berthelin Cedric, Monteyne Pieterjan, Franquart Peter, Blondelle Siebe, Sapina Jérémy, Zola Matumona, Debisschop Matthieu, Bourabia Rachid, Perbet Jérémy, Matthys Tim, Ibou Sawaneh.
Lierse SK: Kawashima Eiji, Grncarov Boban, Saïdi Karim, Gaxa Siboniso, Wils Thomas , Vandooren Gonzague, Gilberto , Maric Milos, Claasen Daylon, Huysegems Stein, Elgabas Mohamed .
We zittten in een studieronde. Beide ploegen tasten af en dat levert voorlopig geen doelkans op.
8

Goal
Doelpunt van Tim Matthys (Zola Matumona)
Bergen start de wedstrijd uitstekend! Tim Matthys komt voor doel en mag ongehinderd binnen koppen.
10
Lierse is meteen op achtervolgen aangewezen. Bergen heeft dit seizoen thuis nog niet verloren.
15
De defensie van Lierse verdedigt slecht uit. Saidi moet een poging van Matthys van de lijn halen.
21
Kawashima redt knap op een schot van Ibou.
27
Lierse lijkt niet in staat om Bergen van antwoord te dienen. Integendeel, de thuisploeg blijft de wedstrijd domineren.
31
 Gele kaart voor Thomas Wils

36
Bourabia trapt een metertje naast het doel van Kawashima.
37
Het is zeker geen hoogstaande wedstrijd. Bergen controleert en Lierse slaagt er niet in om gevaarlijk te zijn.
39
Een schot van Huysegems gaat naast.
42
El-Gabas trapt op de vuitsen van doelman Berthelin.
44
Bijna was het 1-1, maar Maric trapt tegen de lat.

Scheidsrechter
Rust
Bergen gaat met een 1-0 voorsprong de rust in. Een doelpunt van Matthys tegen zijn ex-club was de enige goal in de eerste helft. Kan Lierse in de tweede helft het tij nog doen keren?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Rust
Bergen zet zijn stevige thuisreputatie verder. Het wint met 2-1 van Lierse. De bezoekers waren er een paar keer dichtbij de gelijkmaker, maar die kwam er niet.

46
De tweede helft is begonnen.
48
Ibou mag doorgaan, maar schiet op de vuisten van Kawashima.
55
Opnieuw is Ibou gevaarlijk. Dit keer scheert zijn schot voorlangs.
59

Goal
Doelpunt van Rachid Bourabia (Peter Franquart)
Dit keer is het wel raak voor Bergen! Bourabia schiet de bal laag tegen de touwen.
59
 Gele kaart voor Boban Grncarov

61
De wedstrijd lijkt gespeeld na het doelpunt van Bourabia. Het blijft wachten op kansen van de bezoekers in de tweede helft.