Westerlo: Deelkens Bart, Corstjens Wouter, De Petter Steven, De Greef Arnaud, Thiago Cardoso, Goor Bart, Delen Jef, Adams Mozes, Dekelver Dieter, Vanthournout Jeroen, Liliu .
Bergen: Berthelin Cedric, Monteyne Pieterjan, Franquart Peter, Blondelle Siebe, Lepicier Maël, Timmermans Nicolas, Zola Matumona, Perbet Jérémy, Bourabia Rachid, Matthys Tim, Ibou Sawaneh.
De ploeg van Westerlo is weer flink door elkaar gegooid. De Petter schuift noodgedwongen een rij achteruit. Vanthournhout komt op het middenveld.
1
De wedstrijd is begonnen.
4
Bergen is niet naar het Kuipje gekomen om vol te aanvallen. De bezoekers wachten rustig af in de openingsfase.
8
Een hoekschop van Bergen wordt uit de lucht geplukt door Deelkens.
11
Adams trapt een bal nu redelijk paniekerig weg. Het is duidelijk dat Westerlo niet met heel veel vertrouwen staat te spelen.
15
Zoals het toch een beetje te verwachten was is het vooralsnog een kansarme wedstrijd.
19
Een voorzet van Perbet wordt weggewerkt en nadien trapt Zola Matumona over.
23
Een goeie actie van Bergen: uiteindelijk trapt Perbet naar doel. Een hoekschop is zijn beloning.
24
Dekelver kan doorgaan, maar hij laat de bal te ver van zijn voet glippen.
26
Een schot van Rachid Bourabia gaat ruim naast. Hij haalt er toch nog een hoekschop uit, omdat het schot afgeweken werd.
30
Deelkens blesseert zich even bij een tussenkomst aan de schouder.
32
 Gele kaart voor Moses Adams

33

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Tim Matthys)
Bergen klimt op voorsprong. En Perbet weet absoluut nog wat het is om te scoren, want dat bewijst hij nu! Hij scoort op aangeven van Matthys: het dertiende doelpunt dit seizoen voor de topschutter. Een minuut eerder had Ibou al een serieuze waarschuwing gegeven aan de thuisploeg.
37
Zola Matumona legt achteruit voor Perbet, maar die wordt gehinderd bij zijn schot door Corstjens en besluit naast.
38
Liliu brengt de bal spectaculair voor doel, maar Goor kopt naast.
43
Het is weer niet goed wat Westerlo laat zien. Bovendien staat Sint-Truiden op voorsprong. Westerlo staat virtueel dus alleen laatste.
45
Bourabia gaat in de toegevoegde tijd van de eerste helft nog neer in het strafschopgebied, maar ref Van de Velde ziet er geen penalty in.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo zal uit een heel ander vaatje moeten tappen, wil het nog punten pakken tegen Bergen. De thuisploeg speelde een heel zwakke eerste helft. 0-1 is dan ook een logische ruststand.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Vervangen Dieter Dekelver
Ingevallen William Owusu

47
Al meteen een schot van Thiago Cardoso, maar Berthelin redt.
48

Goal
Doelpunt van William Owusu (Bart Goor)
De eerste baltoets van Owusu is meteen raak. Hij valt in voor Dekelver en trapt de bal in de verste hoek binnen.
53
 Gele kaart voor Siebe Blondelle

56
Owusu is iets te enthousiast in zijn tackle op Bourabia en moet bij scheidsrechter Van de Velde komen.
58
Een schot van Perbet vormt geen problemen voor Deelkens.
59
Bart Goor is dan wel 38, hij neemt zijn ploeg toch op sleeptouw.
62
Een vrije trap van Goor belandt niet tussen het kader.
62
 Gele kaart voor Rachid Bourabia

64
Een poging van Liliu nu, maar Berthelin redt. Westerlo is de betere ploeg.
67
Stilaan maar zeker voert Westerlo de druk op. Kan de Kempense club de drie punten nog thuis houden?
68
Wat is Owusu actief bij zijn invalbeurt: hij schiet nu over.