Datum: 26/11/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Het Kuipje
Live Jan Ceulemans zet aanwinst Bart Goor in de basis
Fabian Morren
| 0 reacties
Jan Ceulemans zet aanwinst Bart Goor in de basis
Foto: © SC

Westerlo heeft dringend een overwinning nodig in de degradatiestrijd. Vanavond krijgt de ploeg van Jan Ceulemans Bergen op bezoek.

Bart Goor is meteen speelgerechtigd bij Westerlo en start wellicht in de basis. Stef Wils is voor vier wedstrijden geschorst. De geblesseerde De Smet verdwijnt uit de basis. Arbitman, Owusu, Corstjens en Cardoso zijn niet helemaal hersteld en blijven onzeker.

Bergen-trainer Dennis Van Wijk kan niet rekenen op Makiese, want die heeft griep. Sapina kampt met een rugblessure en is licht onzeker.

UPDATE 19:28: Zoals verwacht start Bart Goor meteen in de basis bij Westerlo. Corstjens raakte tijdig fit. Bij Bergen start Nicaise op de bank.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Westerlo is favoriet. Een gokje op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
Steekt Westerlo de armen in de lucht, dan krijgt u bij 
Bwin 360 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Bergen wint u 405 euro.

Maak de voetbalkraker Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws