Volg de match tussen Westerlo en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Westerlo: Deelkens Bart, De Greef Arnaud, De Petter Steven, Corstjens Wouter, Delen Jef, Adams Mozes, Vanthournout Jeroen, Thiago Cardoso, Goor Bart, Owusu William, Liliu .
Club Brugge: Jorgacevic Bojan, AlmebƤck Michael, Hoefkens Carl, Zimling Niki, Donk Ryan, De Jonghe Jimmy, Odjidja Vadis, Refaelov Lior, Meunier Thomas, Dirar Nabil, Vleminckx Bjorn.
1
De wedstrijd is begonnen.
1
Bij Westerlo is Owusu in extremis nog uiitgevallen. Dekelver neemt zijn plaats in.
7
Voorlopig nog een studieronde en geen kansen in het Kuipje. Club is andermaal niet van plan om blind aan te vallen.
10
Club dwingt nu drie hoekschoppen op rij af. Blauw-zwart haalt er echter geen voordeel uit.
11
Vanthournout gaat neer in het strafschopgebied na een (lichte) duw, maar ref Gumienny wijst niet naar de stip.
13
Een behoorlijk goeie actie van Westerlo, met Bart Goor als dirigent. Uiteindelijk belandt het leer bij Liliu, die naast trapt.
14
Terwijl de Brugse fans "sterke Jan" roepen, gaat een afgeweken schot van Odjidja naast. De bezoekers houden er wel een hoekschop aan over.
15
Een kopbal van Vleminckx wijkt opnieuw af in corner. Club ontwikkelt nu toch even druk.
17
 Gele kaart voor Jeroen Vanthournout

18
 Gele kaart voor Thomas Meunier

20
Net als tegen Cercle Brugge en Lierse zijn de eerste twintig minuten alvast niet indrukwekkend van Club.
24
Nabil Dirar probeert opnieuw voor de dreiging te zorgen bij Club Brugge. Hij haalt er weer een hoekschop uit.
25
Een schot van Zimling wordt opnieuw in hoekschop gekopt door Liliu.
31
Wanneer breekt de wedstrijd open? Westerlo heeft op dit moment geen problemen om dit Club onder controle te houden.
32
Vadis duwt het leer tot bij Vleminckx, maar Deelkens is sneller op de bal.
34
Plots dan toch een kans voor Club, maar Deelkens redt de poging van Refaelov met het been. Wat later besluit Vleminckx in de hanen van de Westerlo-doelman.
36
De Petter kopt een knal van De Jonghe in hoekschop.
40
Een schot van Zimling waait ver naast. Nog vijf minuten tot aan de rust en Club laat nog steeds geen goede indruk na.
44
De Petter duwt een vrije trap over.

Scheidsrechter
Rust
Na een saaie eerste helft gaan we rusten bij 0-0. Club Brugge was te slordig in de combinaties en had nauwelijks doelkansen. Westerlo bleef dan ook heel makkelijk overeind in de eerste helft. Hopelijk krijgen we beterschap na rust.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Westerlo trapt de tweede helft op gang.
46
 Gele kaart voor Jimmy De Jonghe

47
Wouter Corstjens kopt een vrije trap over. Zo is de eerste mogelijkheid in de tweede helft voor Westerlo.
53
Het is nog vroeg, maar voorlopig geen beterschap bij de bezoekers in de tweede helft.
56
De slordigheden stapelen zich op, het niveau zakt stilaan onder nul.
60
Een voorzet van Liliu wordt door iedereen gemist. Hier zat meer in voor Westerlo.
61
 Gele kaart voor Ellinton Antonio Costa Morais

67
Net als de eerste helft is ook de tweede kansarm.
68
Een vrijschop op een interessante plek voor Club. Zit hier wat in?
69
Ook de vrije trap levert niets op.
69
Ryan Donk kopt een voorzet van Zimling naast.
71
Bij de thuisploeg maakt Stijn De Smet zich klaar om in te vallen. Ook Akpala staat klaar bij Club.
72
Vervangen Lior Refaelov
Ingevallen Joseph Akpala

75
Akpala moet het dan maar doen in het slotkwartier, maar Club raakt amper of niet aan kansen.
79
 Gele kaart voor Arnaud De Greef

79
Vleminckx kopt terug tot bij Dirar, maar die schiet ver uit de richting.
81
 Gele kaart voor Steven De Petter

83
Komt er nog een winnaar? Club komt maar niet aan kansen. Dan wordt het uiteraard moeilijk voor de bezoekers.