wesWesterlo
cluClub Brugge
Datum: 03/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Het Kuipje
Live Refaelov start toch tegen Westerlo
Fabian Morren
| 0 reacties
Refaelov start toch tegen Westerlo
Foto: © SC

Onder Christoph Daum won Club Brugge al zijn wedstrijden (3) tot dusver. Nu trekt blauw-zwart naar de rode lantaarn.

Woensdag nog haalde Club een 3-0-achterstand op in Maribor. Vanavond gaan de West-Vlamingen op zoek naar een 9 op 9 in de competitie. Vazquez vervangt in de basis wellicht Refaelov. De Israëliër ontgoochelde in de voorbije twee wedstrijden.

Aan informatie over Westerlo heeft Daum naar eigen zeggen geen gebrek. "België is een groot dorp en we hebben mensen genoeg die wel iemand kennen. Een telefoontje volstaat om alle nodige informatie te hebben", aldus de Duitser.

Bij Westerlo komen De Smet en Yulu-Matondo opnieuw in de kern. Owusu is volledig hersteld en start wellicht in de spits.

UPDATE 19:09: Club Brugge-coach Christoph Daum behoudt het vertrouwen in Lior Refaelov. Dat betekent dat Vazquez dus opnieuw op de bakn begint. Jorgacevic neemt in vergelijking met Maribor zijn plaats weer onder de lat in. Tom Högli is terug, maar start op de bank.

Westerlo-trainer Jan Ceulemans geeft Owusu het vertrouwen. Hij viel sterk in tegen Bergen en krijgt nu dus zijn kans vn bij de aftrap. Yulu-Matondo is terug, maar start op de bank. Ook Dieter Dekelver wordt naar de bank verwezen.

De wedstrijd is live te volgen vanaf 20 uur...

Meer nieuws