Racing Genk: Köteles Laszlo, Tözser Daniel, Vossen Jelle, Vanden Borre Anthony, Camus Fabien, Simaeys Jeroen, Barda Elyaniv, Buffel Thomas, Nadson , Pudil Daniel, Limbombe Anthony.
Lierse SK: Kawashima Eiji, Dequevy Joeri, Elgabas Mohamed , Vandooren Gonzague, Gilberto , Frans Frederik, Gaxa Siboniso, Ayew Abdul Ibrahim, Wils Thomas , Andreasson Marcus, Huysegems Stein.
Goede actie van Limbombe op de linkerflank maar zijn voorzet levert niets op.
5
Uitstekende mogelijkheid voor Genk, het schot van Limbombe wordt uiteindelijk afgeblokt.
6
Strafschop voor Genk: Andreasson haakt Barda langs achter en ref Colemonts wijst naar de stip.
7
Onder luide aanmoediging stopt Kawashima de penalty van Vossen.
8
Genk drukt Lierse volledig op de eigen helft en had al enkele keren kunnen scoren.
9
We krijgen hier in het stadion een indrukwekkend eerbetoon aan de overleden Tom, de 9-jarige fan van Genk.
12
Een schotje van Dequevy maar het levert geen gevaar op.
15
Een voorzet van Vossen wordt in hoekschop gekopt.
17
Lierse houdt veel volk achter de bal en na een furieus begin moet Genk nu zoeken naar de openingen.
17
Vervangen Anthony Vanden Borre
Ingevallen Ngongca Anele

18
Gilberto trapt de eerste corner voor Lierse maar het draait op niets uit.
20
Een knap schot van Huysegems gaat maar net naast de kooi van Köteles.
23
Limbombe speelt mooi in op Vossen die een duw voelt en neergaat maar ditmaal krijgt Genk geen strafschop.
24
Vervangen Daniel Pudil
Ingevallen Leandro Grimi

Been heeft nu al zijn 2 backs moeten wisselen.
31
Tözser richt een vrije trap vanop zo'n 35 meter naar doel maar het is geen bedreiging voor Kawashima.
32
We wachten nu al dik 10 minuten op een uitgespeelde kans.
32
 Gele kaart voor Thomas Wils
Overtreding langs de lijn op Grimi.
35
Kawashima pakt een voorzet van Buffel klemvast.
36
Genk heeft meer balbezit maar kan dat op dit moment niet omzetten in kansen.
37
Vrije trap Lierse op een niet onaardige plaats: Gilberto zwiept de bal voor doel, Huysegems kan er net niet bij met het hoofd.
40
Vossen knalt van in de zestien hard op de vuisten van Kawashima.
41

Goal
Doelpunt van Elyaniv Barda (Anthony Limbombe)
Barda kan een goede voorzet van Limbombe aan de tweede paal binnen koppen.
43
Vossen devieert de bal aan de eerste paal in het zijnet. Hier was Genk dicht bij de 2-0.

Scheidsrechter
Rust
Na een sterk begin en een sterk slot van deze eerste helft gaat Genk met een verdiende voorsprong de rust in.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Lierse bracht de tweede helft op gang.
48
Camus kan Limbombe vrij spelen in de zestien maar die trapt onbesuisd naast.
49
Mooie aanval van Genk: Limbombe stuurt Grimi diep, die zet voor en Barda komt net een schoentip te kort om de bal binnen te duwen.
52
Gevaarlijk standje voor het Genkse doel: Elgabas vindt Huysegems die op doel trapt. De vingertoppen van Köteles brengen redding.
53
 Gele kaart voor Leandro Grimi

56
Een voorzet van Limbombe wordt in hoekschop gewerkt.
61
Lierse komt er nu af en toe uit maar het blijft voorlopig bij kleine kansjes.
63
Elgabas probeert het van ver maar de bal gaat over.
65
Dequevy trapt de bal voorlangs, meteen zijn laatste actie want hij wordt vervangen.
65
Vervangen Joeri Dequevy
Ingevallen Hussein Yasser

68
Limbombe laat zich toch wel opmerken, hij dolt even met zijn tegenstander en levert dan een goede voorzet af maar Barda stond buitenspel.
71
Vossen trapt de bal mooi binnen maar het doelpunt wordt onterecht afgekeurd wegens buitenspel.
73
Een afstandsschot van Vossen maar Kawashima pakt makkelijk.
75

Goal
Doelpunt van Elyaniv Barda (Onbekend Onbekend)
Barda trapt vanop zo'n 20 meter recht op doelman Kawashima maar die laat de bal zomaar onder zijn benen doorglippen.