1-0
Mbaye Leye (pen) 38'
2-0
3-1
63' Mijat Maric (pen)
Datum: 07/08/2011 18:00
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Herbeleef Standard - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Standard en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Standard: Bolat Sinan, Pocognoli Sebastien, Kanu , Felipe Trevizans, Camara Pape, Tchite Mohammed, Leye Mbaye, Gonzalez Ignacio, Buyens Yoni, Goreux Réginal, Van Damme Jelle.
Sporting Lokeren: Copa Barry Boubacar, Tshimanga Derrick, Taravel Jérémy, Maric Mijat, De Ceulaer Benjamin, Leko Ivan, Harbaoui Hamdi, Persoons Koen, De Pauw Nill, Overmeire Killian, Tiko Tshilola Tshinyama.
1
We zijn er aan begonnen.
3
Vrije trap van Leko, maar Van Damme kopt makkelijk weg.
4
Eigenaardig, Nong wordt door Riga nu reeds weggestuurd om te gaan opwarmen. Wat heeft de Standard-coach gezien?
5
Gonzalez loopt te manken. Waarschijnlijk kan hij niet meer verder.
6
Vervangen Ignacio Gonzalez
Ingevallen Aloys Nong

Daar is de wissel reeds. Nacho Gonzalez zou een spierscheur opgelopen hebben.
7
Lokeren is niet gekomen om te verdedigen. Momenteel zijn ze meer op de helft van de Rouches te vinden dan omgekeerd het geval is.
9
Overmeire trapt tegen de paal. Daar komt Standard goed weg.
10
Maric kopt over het doel. Dat is al de tweede waarschuwing voor de Rouches.
11
Kanu kopt, maar Copa kan makkelijk plukken.
19
De match is volledig in evenwicht. Kansen zien we niet, maar het gaat goed over en weer.
22

Goal
Doelpunt van Réginal Goreux (Onbekend Onbekend)
Niemand legt Goreux een haarbreed in de weg. Hij mag oprukken en lost met zijn rechter een kanonschot dat in de verste hoek verdwijnt.
28
Mag Goreux een carrière als rechtsachter ambiëren? Hij doet het in ieder geval niet onaardig.
31
Taravel komt heel ver mee en dribbelt Leye. Zijn schot is echter van mindere kwaliteit.
36
De voorzet van De Ceulaer is niet goed genoeg. Er zat echter meer in deze uitbraak.
37
Misverstand tussen Copa en Maric. Copa pakt Nong mee en de scheidsrechter wijst naar de stip.
38

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Onbekend Onbekend)
Leye schiet onverstoorbaar binnen.
44
Persoons kopt slechts nipt naast.

Scheidsrechter
Rust
Standard speelde niet denderend, maar staat wel 2-0 voor. Twee foutjes in de verdediging kostten een moedig Lokeren twee doelpunten. Eerst liet Tshimanga Goreux te veel ruimte en daarna was er een misverstand tussen Copa en Maric.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Nill De Pauw
Ingevallen Laurens De Bock

46
We zijn weer bezig.
49
Er zit weinig pit in de wedstrijd momenteel. Buyens wel met een mooie actie waar hij een hoekschop uithaalt.
50
 Gele kaart voor Barry Boubacar Copa

52
Tchité trapt een vrijschop over de muur en Copa heeft er de nodige moeite mee. In de herneming trapt Buyens naast.
61

Goal
Doelpunt van Mbaye Leye (Jelle Van Damme)
Harboui geeft een verkeerde pass die Van Damme kan afsnoepen en een perfecte pass verstuurt naar Leye. Die maakt het genadeloos af.
62
Felipe begaat een strafschopfout op Harboui.
63

Goal
Doelpunt van Mijat Maric (Onbekend Onbekend)

69
Persoons verlengt een vrije trap van Leko tegen de paal. Bijna hadden we weer een wedstrijd.