staStandard
lokSporting Lokeren
1-0
Mbaye Leye (pen) 38'
2-0
3-1
63' Mijat Maric (pen)
Datum: 07/08/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Lokeren rekent op Harbaoui tegen Standard
Fabian Morren
| 0 reacties
Lokeren rekent op Harbaoui tegen Standard
Foto: © SC

Standard heeft wat goed te maken na de uitschakeling in de voorronde van de Champions League tegen het Zwitserse FC Zürich. Of Lokeren daar wil aan meewerken, is nog maar zeer de vraag.

Standard overtuigde dit seizoen nog niet. De Rouches konden ook nog geen enkele keer winnen: niet tegen Genk, niet tegen Zürich (2x), noch tegen Bergen. Een overwinning wordt vanavond dan ook verwacht in de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie.

Lokeren speelde vorige week 0-0 gelijk tegen Zulte Waregem. Vorig seizoen pakte de ploeg van Peter Maes in de reguliere competitie nog een punt op Sclessin. In de play-offs werd er kansloos verloren.

Bij Standard ontbreken nog steeds Cyriac, Carcela, Berrier en Ciman. Opare is twijfelachtig. Lokeren-trainer Peter Maes kan over een volledig fitte kern beschikken. De kans is groot dat Harbaoui nu wel zijn kans vanaf de aftrap in de spits krijgt.

De wedstrijd is vanaf 18 uur live te volgen op uw favoriete voetbalwebsite!

Opstellingen:

Standard: Bolat, Goreux, Kanu, Felipe, Tchite, Camara, Buyens, Pocognoli, Gonzalez, Leye, Van Damme

Lokeren: Copa, Tshimanga, Tiko, Maric, Taravel, De Pauw, Persoons, Leko, Overmeire, De Ceulaer, Harbaoui

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Standard de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 232,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lokeren wint u 780 euro.

Meer nieuws