kvmKV Mechelen
gntKAA Gent
0-1
14' Bernd Thijs (pen)
Datum: 03/03/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - KAA Gent (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Nog drie wedstrijden op het programma voor de play-offs van start gaan. KV Mechelen neemt het om 18 uur op tegen AA Gent. De Kakkers hebben nog een waterkansje om PO1 te halen. Maar het zal niet makkelijk worden om de drie punten te pakken tegen de Buffalo's, want het ervaren duo Thijs-Smolders is terug. Brys kan vanavond geen beroep doen op Iddi, Ruiz en Van Hoevelen. Sollied mist Van Der Bruggen, Lepoint, Soumahoro, M’Sila en El Ghanassy. Arzo en Maréval zijn geschorst.
Opstellingen
KV Mechelen: Renard Olivier, Chen Xavier, Pandza Boris, Biset Maxime, Ghomsi Antonio, De Witte Seth, Gorius Julien, Cordaro Alessandro, Destorme David, Diabang Boubacar, Vandenbergh Kevin.
AA Gent: Padt Sergio, Rafinha , Melli , Nahayo Valery, Wallace Fernando, Thijs Bernd, Jørgensen Jesper, Smolders Tim, Conte Ibrahima, Coulibaly Elimane, Brüls Christian.
1
Ed Janssen fluit de eerste wedstrijd van speeldag 28 op gang. In de heenwedstrijd trok KV Mechelen met een 6-2-pandoering naar huis, kan de thuisploeg zich revancheren?
4
AA Gent probeert een weg te vinden richting Renard, maar voorlopig weet de defensie van de Kakkers de kleine dreigingen van de bezoekers goed op te vangen.
7
Het valt op dat de Buffalo's weer kunnen rekenen op Bernd Thijs. Bijna iedere aanval start bij de Limburgse middenvelder.
8
KV Mechelen trekt ook eens naar voren. Vandenbergh wordt vroegtijdig van de bal gezet. Chen probeert het dan maar eens met een afstandsschot, maar de bal gaat over doel.
10
Eerste schot richting doel van de bezoekers. Renard gaat goed neer voor het schot van Brüls.
12
KV Mechelen dicht bij de openingstreffer! Maar het schot van Cordaro gaat voorlangs. Een eerste waarschuwing voor blauw-wit.
13
Penalty voor de bezoekers. Renard haalt Brüls onderuit in de zestien. Coulibaly eist de bal op, maar het is Thijs die zal trappen.
14

Goal
Doelpunt van Bernd Thijs (Onbekend Onbekend)
Thijs blijft koelbloedig en laat Renard de verkeerde hoek kiezen.
17
En het stond bijna 0-2! Coulibaly, die vaak trefzeker is tegen de Maneblussers, ziet zijn schot afwijken.
20
KVM is op zoek naar de gelijkmaker, maar Vandenbergh kon net niet aan de voorzet van Cordaro. Padt liet de bal niet meer los.
25
 Gele kaart voor Valery Nahayo

26
Malinwa kan weer even ademhalen. Gorius stuurt een vrije trap naar voren, maar Coulibaly kopt de bal buiten. Het daaropvolgende gevaar van Cordaro wordt opnieuw goed door de Nederlandse doelman onderschept.
32
Wat een mogelijkheid voor de thuisploeg! Chen zet voor naar Vandenbergh, maar die vergeet de bal simpel binnen te tikken. AA Gent komt hier goed weg.
39
Vrije trap voor KV Mechelen. Gorius moest de bal een metertje naar achteren leggen, wat op veel boegeroep kan rekenen. Uiteindelijk besluit de bal in de Gentse muur.
44
De Kakkers doen hun uiterste best om toch nog met een gelijkspel naar de kleedkamer te kunnen trekken, maar tevergeefs.
45
Voor de rust versiert AA Gent nog een hoekschop. Wallace met een geniepig schot, maar Renard komt goed uit.


Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen gaat de rust in met een 0-1-achterstand. Bernd Thijs zette in de veertiende minuut een strafschop om. Malinwa vocht voor wat het waard is, maar voorlopig wil de bal niet voorbij Sergio Padt.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn klaar voor de tweede periode. Kan KV Mechelen de scheve situatie rechtzetten of zal AA Gent de voorsprong nog wat vergroten?
48
De missie van Malinwa is duidelijk:zo snel mogelijk scoren. Maar de passes komen niet zuiver aan. AA Gent laat het maar allemaal gebeuren.
50
Het duurt een eeuwigheid voor de geblesseerde Wallace hulp krijgt. Ref Janssen liet maar doorspelen. De Braziliaan krijgt nu aan de zijlijn verzorging.
56
KV Mechelen heeft het mist balbezit, maar het zijn toch de bezoekers die dicht bij een doelpunt zitten. Brüls met een vrije trap richting Smolders, maar Renard is bij de les.
60
Vervangen Antonio Ghomsi
Ingevallen Boubacar Dialiba Diabang


62
Vervangen Denis Alibec
Ingevallen Kevin Geudens


63
 Gele kaart voor Fernando Wallace

64
De thuisploeg blijft kansen verspelen. Nu vertikt Geudens de gelijkmaker binnen te tikken.
71
Ongelooflijk, maar KV Mechelen krijgt echt geen enkele bal in het doel gewerkt. Nu ziet Vandenbergh zijn schot voorlangs gaan.
75
Nog een kwartier te spelen. Krijgen we nog een doelpunt voorgeschoteld?
82
Deze partij mag nog een hele avond duren, wat KVM ook doet, het zal niet scoren. Nu besluit Destorme tegen het zijnet.
85
Padt houdt AA Gent recht. De Witte met een krachtig afstandsschot, maar de Nederlandse goalie laat zich niet verrassen.
86
Vervangen Seth De Witte
Ingevallen Jonas Laureys


87

Goal
Doelpunt van Elimane Coulibaly (Onbekend Onbekend)
Coulibaly doet het weer tegen KV Mechelen! Nu is het echt over en uit voor de thuisploeg.
89
Vervangen Tim Smolders
Ingevallen Mamatou N'Diaye


90
Vervangen Christian Brüls
Ingevallen Zlatan Ljubijankic




Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.