kvmKV Mechelen
gntKAA Gent
0-1
14' Bernd Thijs (pen)
Datum: 03/03/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Achter de Kazerne
Live Ervaren duo Thijs-Smolders terug in Gentse basis
Melissa Maes
| 0 reacties
Ervaren duo Thijs-Smolders terug in Gentse basis
Foto: © SC

Nog drie wedstrijden op het programma voor de play-offs van start gaan. KV Mechelen neemt het om 18 uur op tegen AA Gent. De Kakkers hebben nog een waterkansje om PO1 te halen. Maar het zal niet makkelijk worden om de drie punten te pakken tegen de Buffalo's, want het ervaren duo is terug.

AA Gent kan opnieuw beroep doen op sterkhouders Thijs en Smolders. Uit de statistieken blijkt dat voornamelijk de Limburgse middenvelder van groot belang is bij de Buffalo’s. Met Thijs scoort de Gentse club bijna zeventig procent van de punten, zonder hem zakt dat totaal tot onder de vijftig procent.

Bij deze zijn de jongens van KV Mechelen gewaarschuwd. In de heenmatch werden de Maneblussers met een 6-2-eindstand naar huis gestuurd. Kunnen ze in eigen huis revanche nemen?

Brys kan vanavond geen beroep doen op Iddi, Ruiz en Van Hoevelen. Sollied mist Van Der Bruggen, Lepoint, Soumahoro, M’Sila en El Ghanassy. Arzo en Maréval zijn geschorst. Ref van dienst is Janssen.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij BWIN op KV Mechelen daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 345 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Mechelen win je 427,50 euro.

Meer nieuws