Datum: 03/03/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Met nog drie wedstrijden op het programma voor de play-offs kan Essevee met een gemoed gerust aan de wedstrijd beginnen. Zulte Waregem is zeker van PO2 en hoeft niet naar beneden te kijken. Sint-Truiden is zeker van PO3, maar zal Westerlo nog proberen inhalen.
Opstellingen
Sint-Truiden: Verhulst Davino, Iandoli Alessandro , Daeseleire Dimitri, Buysens Ludovic, Euvrard Vincent, Deferm Giel, Christ Grégory, Schouterden Nils, Mennes Wim, Menga Dolly, Ghoochanejhad Reza.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, Hamalainen Brian, De Fauw Davy, D'Haene Karel, Colpaert Steve, Berrier Franck, Delaplace Jonathan, Skúlason Ólafur, Naessens Jens, Leye Mbaye, Chevalier Teddy.
1
De wedstrijd is begonnen
2
De eerste kans is voor Zulte Waregem. Hamalainen geeft een voorzet in de zestien en Chevalier probeert hem binnen te schuiven. De Fransman kan echter niet aan de bal.
4
Zulte Waregem wil duidelijk al vroeg op voorsprong komen. Ondanks het vele balbezit en de aanvallende opstelling doen ze er wel niets mee.
7
Chevalier is de gevaarlijkste man bij Zulte Waregem. Hij krijgt een kopkans, maar deze belandt op het dak van het doel.
10
De eerste tegenprik van Sint-Truiden. Iandoli kon voorzetten. Chatelle kan er nog net zijn hoofd tegenzetten, maar de poging is niet gevaarlijk.
11
Goede kans voor STVV! Bossut stond te ver uit zijn doel, waarop Chatelle hem probeert te lobben. Bossut grabbelt naar de bal en ziet de bal net op het dak van het doel landen.
20
De Fauw loopt goed in aan de eerste paal. Berrier ziet deze loopactie en zendt zijn hoekschop naar De Fauw. De verdediger besluit echter in het zijnet.
24
 Gele kaart voor Grégory Christ

25
De partij blijft gezapig voortgaan. Een echte kans komt er nog niet. De Kanaries missen duidelijk de doelgerichtheid van Reza.
32
De gele kaart heeft Christ duidelijk wakker gemaakt. De aanvallende middenvelder zet aan met een mooie actie, maar schiet overhaast over.
37

Goal
Doelpunt van Dolly Doningos Menga (Onbekend Onbekend)
Dolly Menga kan dan toch scoren. De huurling schiet de bal mooi in de kruising.
39
Vervangen Karel D'Haene
Ingevallen Miguel Dachelet

Dury moet noodgedwongen D'Haene vervangen, hij valt geblesseerd uit.
41
Zulte Waregem laat het niet bij de achterstand en probeert wat terug te doen. Leye bereikt met een zwak schot het doel van Verhulst, maar zorgt niet voor veel gevaar.


Scheidsrechter
Rust
Het is tijd voor thee in Sint-Truiden. De eerste helft was niet om echt in de geschiedenisboeken te schrijven. Menga kon dankzij een doelpunt De Kanaries op voorsprong brengen. Zulte Waregem begon goed aan de partij, maar kon niet voor veel gevaar zorgen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
 Gele kaart voor Miguel Dachelet

46
De tweede helft is begonnen.
48
Essevee is er duidelijk op gebrand om de gelijkmaker te scoren. STVV daarentegen komt er helemaal niet aan te pas.
51
STVV komt er dan toch nog eens uit. Na een slechte vrije trap van Berrier counteren de Limburgers pijlsnel. Menga gaat de linkerflank af, maar er is geen aansluiting van zijn ploeggenoten.
59
STVV neemt nu het overtouw. Christ kan komen opzetten, maar heeft geen oog voor Menga. Hij gaat zelf zijn kans en zijn schot gaat ver naast.
62
 Gele kaart voor Ólafur Skúlason

64
Zulte Waregem begint moe te worden. Er beginnen gaten in de defensie van de West-Vlamingen te komen en dit is gevaarlijk aan het worden.
65
Vervangen Aleksandar Trajkovski
Ingevallen Chahir Belghazouani


69
Essevee komt weer eens opzetten. Chevalier zet hard voor, maar Buyens kan de bal nog net in hoekschop zetten.
69
Vervangen Thomas Chatelle
Ingevallen Reza Ghoochanejhad


72
Zulte Waregem moet zich herpakken. De West-Vlamingen ontsnappen aan de 2-0 nadat Reza net door de Waregemse defensie kon glippen, hij plaatst zijn schot echter net naast doel.
85
Vervangen Ólafur Skúlason
Ingevallen Mikhail Sivakov


85
Vervangen Dolly Doningos Menga
Ingevallen Peter Delorge


86
 Gele kaart voor Steve Colpaert

90
 Gele kaart voor Reza Ghoochanejhad

90
 Gele kaart voor Chahir Belghazouani



Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.