Stadion: King Power at Den Dreef

Herbeleef OH Leuven - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen OH Leuven en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

KV Mechelen heeft de seizoensstart niet gemist en staat met zes punten op de derde plaats naast Anderlecht. Als Malinwa de drie punten pakt op het veld van OH Leuven, dan komt het voorlopig aan de leiding.
OH Leuven: Lenaerts Yves, Hayen Nicky, Boi Frederik, Raymaekers Wim, Vermeulen Jorn, Roelandts Kevin, Ngalula Floribert, Diandy Cristophe, Azevedo Thomas Guimaraes, Remacle Jordan, Ruytinx Bjorn.
KV Mechelen: Renard Olivier, Van Hoevelen Kenny, Ghomsi Antonio, Pandza Boris, Chen Xavier, Cordaro Alessandro, Gorius Julien, De Witte Seth, Destorme David, Iddi Abdul-Yakinu, Vandenbergh Kevin.
1
Voor de aftrap wordt er eerst een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers van Pukkelpop.
2
Den Dreef is goed volgelopen. De sfeer zit er alvast goed in, wat brengt deze wedstrijd?
4
KV Mechelen creëert het eerste kansje. Iddi kan net niet bij een voorzet van Chen, de bal gaat met een boogje naast.
7

Goal
Doelpunt van Alessandro Cordaro (Onbekend Onbekend)
OHL laat zich te makkelijk passeren en daar profiteert Cordaro van die in de verste hoek trapt.
10
De bezoekers waren dicht bij de 0-2, maar Gorius trapte te zwak naar OHL-goalie Lenaerts.
14
OHL heeft een goede thuisreputatie, maar dat laat het nu zeker niet zien. Azevedo wenst een penalty uit te lokken, maar De Bleeckere trapt niet in de komedie.
15
In het openingskwartier is KV Mechelen de beste en gevaarlijkste ploeg. De Witte kan bijna een hoekschop inkoppen, maar Roelandts houdt zijn team recht.
17
 Gele kaart voor Kevin Vandenbergh
Neemt de bal met de arm mee.
19
Eerste kans voor de thuisploeg. Azevedo dringt door de verdediging van Malinwa, maar zijn schot gaat naast doel.
22
Remacle gaat door op rechts, maar hij wordt onterecht teruggefloten voor buitenspel.
25
Er heersen veel misverstanden bij de thuisploeg. Kan de promovendus de sterkte van de eerste speeldag terugvinden?
30
Nog een kwartier te gaan in de eerste helft. Er zit absoluut geen ritme meer in de wedstrijd.
33
Azevedo probeert nog eens wat druk te ontwikkelen. Die zet voor, maar De Bleeckere oordeelt dat de bal over de achterlijn is geweest.
35
Opnieuw de thuisploeg. Boi probeert OHL op gelijke hoogte te brengen, maar zijn laag schot was te makkelijk voor Renard.
38
 Gele kaart voor Antonio Ghomsi
Stevige tackle op Azevedo.
40
KV Mechelen laat OHL wel komen, maar het heeft de situatie helemaal onder controle.
42
OHL dicht bij de 1-1. Renard heeft alle moeite met de voorzet van Remacle. Van Hoevelen houdt de bal uit doel met zijn handen: direct rood.
43
 Rode kaart voor Kenny Van Hoevelen
Hands
44

Goal
Doelpunt van Jordan Remacle (Onbekend Onbekend)

Scheidsrechter
Rust
Net voor de rust weet OHL dan toch de 1-1 op het scorebord te zetten. Wat gaat de tweede periode geven? Gaat de thuisploeg beter spelen nu KV Mechelen nog een volledige helft met tien man verder moet?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is gestart. Opmerkelijk: KV Mechelen-trainer Brys is door de ref verwezen naar de tribune.
49

Goal
Doelpunt van Julien Gorius (Onbekend Onbekend)
In één tijd in de hoek geplaatst.
50
De man minder-situatie lijkt geen probleem te zijn voor de bezoekers. Gorius trekt op die manier zijn ploeg opnieuw overeind.
54
Het gevaarlijkste mannetje van OHL, Azevedo, komt nog eens piepen. Zijn voorzet wijkt af en strandt op de paal.