ohlOH Leuven
kvmKV Mechelen
Datum: 20/08/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Blijft KV Mechelen op schema tegen OHL?
Melissa Maes
| 0 reacties
Blijft KV Mechelen op schema tegen OHL?
Foto: © SC

KV Mechelen heeft de seizoensstart niet gemist en staat met zes punten op de derde plaats naast Anderlecht. Als Malinwa de drie punten pakt op het veld van OH Leuven, dan komt het voorlopig aan de leiding.

OHL moet zich na drie speeldagen tevreden stellen met drie punten. Toch heeft de promovendus een sterke thuisreputatie, dus zal KV Mechelen een overwinning niet zomaar cadeau krijgen. Van Geneugden kan niet rekenen op Van Goethem en Annys. Ogbu is nog niet speelgerechtigd.

KV Mechelen moet het stellen zonder Van Loo, Ruiz, Biebauw, Geudens en Vidarsson. Brys liet vorige week weten dat de ploeg ook op verplaatsing punten moet pakken. De Bleeckere is de wedstrijdleider van dienst.

De wedstrijd is live te volgen via je favoriete voetbalwebsite.

OH Leuven: Lenaerts Yves, Hayen Nicky, Boi Frederik, Raymaekers Wim, Vermeulen Jorn, Roelandts Kevin, Ngalula Floribert, Diandy Cristophe, Azevedo Thomas Guimaraes, Remacle Jordan, Ruytinx Bjorn

KV Mechelen: Renard Olivier, Van Hoevelen Kenny, Ghomsi Antonio, Pandza Boris, Chen Xavier, Cordaro Alessandro, Gorius Julien, De Witte Seth, Destorme David, Iddi Abdul-Yakinu, Vandenbergh Kevin

 

Meer nieuws