Stadion: Guldensporenstadion

Herbeleef KV Kortrijk - STVV (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Kortrijk en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kortrijk verloor vorige week van Standard en wil zich herpakken tegen Sint-Truiden. STVV haalde slechts één punt uit vier wedstrijden en snakt naar een overwinning.
Kortrijk: Van Hout Kristof, Mulemo Landry, Martin Baptiste, De Mets Gertjan, Zukanovic Ervin , Pavlovic Nebosja, Czvitkovics Péter , Veselinovic Dalibor , Nfor Ernest, Capon Brecht, Chavarria Pablo.
Sint-Truiden: Castro Bram, Euvrard Vincent, Iandoli Alessandro , Buysens Ludovic, Ngawa Pierre-Yves, Mennes Wim, Daeseleire Dimitri, Schouterden Nils, Ghoochannejhad Reza, Deferm Giel, Bertjens Christophe.
1
De wedstrijd is begonnen.
1
In laatste instantie verschijnt bij de bezoekers Deferm aan de aftrap. Hij vervangt de geblesseerde Okotie.
6
Nfor heeft meteen een goede kans die over gaat. Sint-Truiden beperkt zich voorlopig tot verdedigen.
15
Kortrijk komt goed weg! Van Hout kan een poging van Bertjens niet klem vasthouden. In de rebound kan Buysens scoren, maar zijn goal wordt afgekeurd voor buitenspel.
19
Kortrijk heeft het niet makkelijk tegen één van de rode lantaarns uit de Jupiler Pro League.
25

Goal
Doelpunt van Ernest Nfor (Péter Czvitkovics )
Nfor scoort zijn eerste goal in randje buitenspel. Hij loopt een voorzet van Czvitkovics binnen.
30
Vervangen Ludovic Buysens
Ingevallen Kevin Taelemans

Buysens moet geblesseerd het veld verlaten. Veselinovic kwam ongelukkig neer op zijn been. Taelemans komt hem vervangen.
38
Sint-Truiden moet op zoek gaan naar minstens de gelijkmaker. In het andere geval blijven de Kanaries achter met 1 op 15.
44
Castro pakt een schot van Czvitkovics.
44
De wedstrijd gaat naar rusten toe. Misschien niet eens een slechte zaak want op het veld valt er nauwelijks of niets te beleven.

Scheidsrechter
Rust
Nfor scoorde het enige doelpunt van de eerste helft. Kan STVV nog iets forceren in de tweede helft?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
47
 Gele kaart voor Nebojsa Pavlovic

49
Sint-Truiden is de betere ploeg in de aanvangsfase van de tweede helft. Al blijft het voorlopig wachten op grote doelkansen van de bezoekers.
53
Chavarria kan een bal niet in doel werken, maar de ref heeft intussen een strafschop gefloten voor een fout van Euvrard op Veselinovic.
53
Vervangen Dimitri Daeseleire
Ingevallen Grégory Dufer

53

Goal
Doelpunt van Dalibor Veselinovic (Onbekend Onbekend)
Veselinovic trapt de strafschop in de linkerhoek binnen.
55
Invaller Taelemans werkt na een redding van Castro de bal bijna in eigen doel. Hij kan nog net zelf een derde Kortrijkse goal verhinderen.
55
Kortrijk scoort op een moment dat STVV op zoek was naar de gelijkmaker. Het ziet er weer niet goed uit voor de bezoekers.
57
Een schot van Dufer gaat naast.
58
Vervangen Christophe Bertjens
Ingevallen Ondrej Smetana

64
Reza heeft een grote kans, maar hij mist ze.

Goal
Doelpunt van Ernest Nfor (Onbekend Onbekend)
Nfor scoort zijn tweede goal. Hij trapt een vrije trap vanaf 25 meter binnen. Een schitterende goal van Nfor!
72
Capon zijn schot gaat voorlangs. De wedstrijd lijkt gespeeld. Sint-Truiden is de moed kwijt geraakt na de derde Kortrijkse goal.
74
Nu STVV toch nog eens een keertje. Smetana kopt een voorzet van Schouterden naast.
78
 Gele kaart voor Wim Mennes

82

Goal
Doelpunt van Mohamed Messoudi (Onbekend Onbekend)
Messoudi haalt knap uit en scoort de 4-0
84
Sint-Truiden toonde zeker vechtlust, maar kreeg de bal niet tegen de touwen. Dat lukte bij Kortrijk des te beter en dan krijg je een 4-0.