Stadion: Stade Charles Tondreau

Herbeleef Bergen - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Bergen en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Tegen OHL kookte het potje volledig over bij Bergen. Kunnen de spelers zaterdagavond het hoofd wel koel houden tegen KV Mechelen? Malinwa zakte na de match tegen Club Brugge terug naar de zesde plaats.
Bergen: Berthelin Cedric, Franquart Peter, M'Bow Daouda, Dia Aliou , Lepicier Maël, Monteyne Pieterjan, Timmermans Nicolas, Bourabia Rachid, Zola Matumona, Perbet Jérémy, Matthys Tim.
KV Mechelen: Renard Olivier, Van Hoevelen Kenny, Ghomsi Antonio, De Witte Seth, Chen Xavier, Cordaro Alessandro, Gorius Julien, Destorme David, Biset Maxime, Iddi Abdul-Yakinu, Vandenbergh Kevin.
1
Delacour fluit de wedstrijd op gang.
2
Destorme krijgt de bal voor de voeten, maar hij ziet zijn schot het doel passeren.
6

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)
Mogelijk hands, maar Perbet knalt toch de bal binnen.
8
Net zoals vorige week tegen OHL begint ook Bergen opnieuw sterk aan deze wedstrijd. Bij KV Mechelen is het nog zoeken, maar de honger is er om de score opnieuw in evenwicht te brengen.
12
Zola wordt stevig onderuit gehaald door Biset, maar de KV Mechelen-speler komt er vanaf met een waarschuwing.
14
Opnieuw de druk van Bergen. Matthys dwingt een hoekschop af, maar Matumona krijgt die niet tot de eerste paal.
15
Bergen hield in het eerste kwartier KV Mechelen op veilige afstand en wist zelf te scoren via topschutter Perbet.
20
KV Mechelen blijft maar voor de lange bal kiezen, maar is dat wel zo een goed idee?
22
De bezoekers komen eens piepen bij de verdediging van Bergen. Destorme stuurde Cordaro weg, maar Franquart was eerder bij de bal.
24
Opnieuw Cordaro die wat ruimte krijgt en meteen richting doel trapt. Maar Berthelin laat zich niet verrassen.
27
Lépicier komt tot koppen toe, maar de actie wordt afgefloten. Scheidsrechter Delacour zag een overtreding van Perbet.
30
Zola had een grote kans om de 2-0 op het scorebord te zetten, maar zijn schot werd afgeblokt.
33

Goal
Doelpunt van Abdul-Yakuni Iddi (Onbekend Onbekend)
Daar komt de gelijkmaker uit de lucht vallen. Zwakke verdediging van Bergen.
37
Ondanks dat Bergen de betere ploeg is, kwam de score opnieuw gelijk. De thuisploeg reageert niet verslagen en neemt het initiatief terug op zich.
44

Goal
Doelpunt van Rachid Bourabia (Onbekend Onbekend)
Via een kopbal zet de middenvelder de thuisploeg alsnog op voorsprong voor de rust.

Scheidsrechter
Rust
Na één minuutje extra is het dan toch rust. Een kwartiertje dat welgekomen lijkt voor beide ploegen. Via topschutter Perbet kwam de thuisploeg op voorsprong. Ruim twintig minuten voor de rust bracht Iddi de score opnieuw gelijk, maar KV Mechelen trekt toch de kleedkamer in met een achterstand. Bourabia bracht Bergen in de 44ste minuut alsnog op voorsprong.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen. Benieuwd of we opnieuw drie doelpunten te zien krijgen.
48
KV Mechelen gaat meteen op zoek naar de nieuwe gelijkmaker door Gorius diep te sturen, maar daar staat Franquart.
51
De opdracht lijkt duidelijk voor Bergen: verdedigen.
55
Berthelin houdt zijn ploeg recht door twee keer na elkaar sterk te verdedigen in zijn doel. Eerst knalt Gorius keihard vanop twintig meter, dan tovert Cordaro nog een schot richting doel.
57
Perbet is dicht bij zijn tweede van de avond, maar zijn kopbal gaat naast. Ook Matthys mist net zijn doelpuntje.
61
Gevaarlijke tackle van De Witte op de enkels van Bourabia. De ref houdt het bij een waarschuwing.
62

Goal
Perbet kopt zijn zevende doelpunt van het seizoen binnen.