Datum: 17/09/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Kan Bergen hoofd koel houden tegen KV Mechelen?
Melissa Maes
| 0 reacties
Kan Bergen hoofd koel houden tegen KV Mechelen?
Foto: © SC

Tegen OHL kookte het potje volledig over bij Bergen. Kunnen de spelers zaterdagavond het hoofd wel koel houden tegen KV Mechelen? Malinwa zakte na de match tegen Club Brugge terug naar de zesde plaats.

Na zes speeldagen heeft KV Mechelen één puntje meer dan Bergen, dat op de achtste plaats staat. Met Perbet heeft de Franstalige club nog steeds de topschutter rondlopen met vijf doelpunten.

Sawaneh is geschorst naar aanleiding van twee gele kaarten tijdens de match tegen OHL. Daarnaast kan trainer Van Wijk ook niet rekenen op de geblesseerde Sapina en Van Imschoot. KV Mechelen mist Pandza, Geudens, Ruiz, Van Loo en Vidarsson. Scheidsrechter van dienst is Delacour.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite.

Vermoedelijke opstellingen:
Bergen:
Berthelin, Timmermans, Dia, Franquart, Monteyne, Lépicier, M'Bow, Matthys, Zola, Perbet, Bourabia
KV Mechelen: Renard, Chen, Van Hoevelen, Biset, Ghomsi, Cordaro, Iddi, De Witte, Gorius, Destorme, Vandenbergh

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Bergen is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Bergen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 337,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u 450 euro.

Meer nieuws