Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie pakt de punten Achter de Kazerne? Kan KV Mechelen nog dromen van play-off I, of wordt een overwinning Achter de Kazerne cruciaal voor het herfstkampioenschap van Essevee?
1
KV Mechelen - Zulte Waregem: 0-0
1
We zijn er aan begonnen Achter de Kazerne.
2
Eerste kansje voor Mechelen, maar Diabang stond buitenspel.
4
Van Damme gaat fel in op Kums, maar zonder kaarten en uiteindelijk ook zonder erg.
8
Mokulu tot bij Destorme. Hij zet voor, maar De fauw kan met de borst nog net in corner werken. Mooie actie van Malinwa.
9
Kopballetje Van Damme, naast en geen problemen voor de bezoekers.
13
Veel tempo zit er tot op heden nog niet in de wedstrijd, 0-0 is een logische tussenstand.
14
Colpaert krijgt een hard schot van Kamavuaka los op het hoofd. Even groggy, maar we gaan verder.
19
Lange studieronde Achter de Kazerne
Het academisch kwartiertje is ondertussen al verlopen, maar het blijft een lange studieronde hier in Mechelen. Weinig doelrijpe pogingen van beide kanten, om niet te zeggen geen enkele.
21
 Gele kaart voor Ibrahima Sory Conté
Conté trapt zomaar Cordaro aan om de angel uit de aanval te halen. Terecht geel?
22
Destorme knalt de vrije trap in de muur, we zijn nu al halfweg de eerste helft en de eerste kans zoeken we nog ...
25
Grote mogelijkheid voor KV Mechelen. Cordaro trapt zelf, terwijl hij nog Mokulu had kunnen bedienen. Het schot zelf is veel te zwak.
26
Aan de overkant bijna Hazard, maar na zijn kapbeweging wordt hij van de bal gezet.
26
 Gele kaart voor Bruno Godeau

27
Mooie voorzet, Van Damme kopt strak in, maar Bossut pakt knap.
28
Leuk idee van Hazard, maar Naessens kan niet koppen op zijn bal.
33
Knap schot van Hazard, maar Pacovski redt. De herneming is voor Habibou, maar hij wordt van de bal gezet.
37
De druk komt nu van de bezoekers, maar goals blijven uit.
43
We kabbelen richting de rust. Eerst kan Van Damme niet bij een voorzet, Bossut pakt. Even later kan Kamavuaka uithalen, maar hij trapt verschrikkelijk zwak. We gaan naar een 0-0 aan de rust.
45+2
Vlak voor rust nog een goede mogelijkheid voor Essevee: eerst Kums op Pacovski, daarna Hazard met het hoofd niet doeltreffend en uiteindelijk Kums in het zijnet. Meteen rusten.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:50
We gaan rusten met een 0-0 Achter de Kazerne. Benieuwd wie na de rust kan scoren.
46
We zijn er terug aan begonnen hier in Mechelen. Wie opent de score?
48
Diabang plots alleen voor doel. Met buitenkant rechts probeert hij iets wat hij niet kan. Daar zat zoveel meer in.
53
Carambole achterin bij Essevee. Corner Mechelen na vreselijk ontzetten van Godeau.
54
Vervangen Bruno Godeau
Ingevallen Frédéric Duplus

54
Ondertussen twee blessurebehandelingen tegelijk bij KV Mechelen. Ze vallen als vliegen in de zestien, maar iedereen kan verder.
56
KV Mechelen wil een strafschop, omdat Colpaert zou getrokken hebben bij Kamavuaka. Geen fout oordeelt de ref.
57

Goal
Doelpunt van Joachim Van Damme (Onbekend Onbekend)
Na een corner is het prijs voor KV Mechelen. Kamavuaka kopte, maar de bal werd nog van de lijn gered. Van Damme tikte vervolgens van dichtbij binnen.
59
Lekker weertje verder hier op Mechelen.
59

Goal
Doelpunt van Junior Malanda (Sven Kums)
Junior Malanda kapt zich aan de tweede paal vrij en foefelt de bal in doel.
62
 Gele kaart voor Junior Malanda
Doorglijden op Destorme kost nu ook Malanda geel.