Volg de match tussen Charleroi en Standard live, samen met vele andere supporters.

Bij Standard zit Benito Raman dan toch niet op de bank. Vooraan rekent Standard-coach Jankovic op Mbenza, Edmilson en Sa. Félice Mazzu heeft weinig verrassingen in petto, Steeven Willems komt terug in de basiself.
1
Charleroi-Standard: 0-0
1
Er hangt nog wat rook boven Mambourg, maar Serge Gumienny heeft de wedstrijd op gang gefloten. Meteen een vrije trap op een interessante plek voor Standard. De vrije trap van Mbenza wordt weggewerkt.
3
Daar is Charleroi een eerste keer. Marcq neemt een bal goed op de slof, maar dat vormt geen probleem voor Hubert.
5
Penneteau werkt een vrije trap prima weg met de vuisten, maar Gumienny heeft een fout op de doelman gezien.
9
We zijn bijna tien minuten ver, maar enkele foutjes zorgen er voor dat het spel geregeld stil ligt.
12

Goal
Doelpunt van Djamel Bakar (Mamadou Fall)
Fall zet zich door op zijn rechterflank en brengt de bal prima voor doel. Bakar staat op de juiste plek en schiet de Carolo's op voorsprong, 1-0!
16
De goed meegekomen Fiore brengt de bal in de box, maar Penneteau is heer en meester in de lucht.
17
Charleroi blijft het initiatief nemen. Fall zet zich nog eens door en via Pollet komt de bal bij Diandy. Zijn schot is te zwak, Hubert laat de bal over de achterlijn rollen.
21
Standard neemt een vrije trap tot bij Edmilson, de kopbal van Sa gaat hoog over.
22
Daar is Fall opnieuw. De Charleroi-aanvaller draait heerlijk weg van zijn bewaker, maar zijn schot wordt geblokt.
23

Goal
Doelpunt van Orlando Sá (Edmilson)
Edmilson met de goede actie en dito voorzet. Sa kopt de gelijkmaker via de paal voorbij Penneteau. Alles te herdoen voor de thuisploeg.
25
Dwarsligger voorkomt de 1-2!
Daar is Standard opnieuw. Belfodil zijn poging spat uiteen op de lat, hier komt Charleroi goed weg!
29
Collins rukt goed mee op en wordt bediend door Belfodil. Zijn overhaaste poging vliegt over de kooi van Penneteau.
32
Heel Charleroi ziet handspel van Laifis, maar Gumienny fluit niet. Op de tegenaanval is het bijna raak. Penneteau met een knappe parade op de poging van Mbenza.
35
Daar is Standard opnieuw! Trebel zet zich goed door, maar Penneteau gaat goed plat op zijn schot.
39
Charleroi komt nog nauwelijks tot aan de zestien van Hubert. Nog ruim vijf minuten tot de rust.
43
Prima actie van Belfodil. Zijn voorzet bereikt echter niemand. Ook Fiore zijn voorzet levert geen gevaar op. De rust is in zicht.
45+1
1-1 ruststand in Charleroi-Standard
Charleroi kwam al snel op voorsprong via Bakar, maar Sa wiste die voorsprong uit met een rake kopbal. De ruststand is 1-1.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Standard: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Damien Marcq
Ingevallen Gaëtan Hendrickx

47
 Gele kaart voor Corentin Fiore
Fiore is de eerste speler van Charleroi die in het boekje van Gumienny komt te staan.
51

Goal
Doelpunt van Ishak Belfodil (Onbekend Onbekend)
Belfodil zet zich achter een vrije trap en knalt de bal heerlijk voorbij Penneteau, 2-1!
52
De Standard-fans zijn maar wat blij met die voorsprong en gooien bommetjes op het veld. Gumienny legt het spel even stil.
53
Penneteau staat voor het bezoekende vak en vraagt verzorging.
54
Penneteau stapt terug richting zijn doel. Gumienny gaat het spel opnieuw op gang fluiten.
55
Opnieuw is er wat commotie. Gumienny komt tot bij Penneteau om te kijken wat er naar zijn hoofd gesmeten wordt.
57

Goal
Doelpunt van Orlando Sá (Ishak Belfodil)

58
Partij wordt stilgelegd bij 1-3!
Na het doelpunt van Sa vliegen er opnieuw bommetjes op het veld. Gumienny stuurt de spelers naar binnen.
60
 Gele kaart voor Amara Baby

61
De 22 spelers staan opnieuw op het veld. We gaan terug voetballen!