Van Buyten kan niet al te veel versterking beloven: "Van Damme? Niet zomaar"

Van Buyten kan niet al te veel versterking beloven: "Van Damme? Niet zomaar"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard trekt in januari de transfermarkt op. En onder de posities die moeten versterkt worden is vooral die van linksachter. Door de schorsing van Andrade hebben de Rouches daar alleen nog Corentin Fiore achter de hand.

En de naam die al meermaals is gevallen is die van Jelle Van Damme, ex-kapitein van Standard. "Er passeren heel veel namen de revue en die van Jelle was daarbij. Alleen gaan we hem niet zomaar terughalen omdat ik hem ken van bij de nationale ploeg", aldus Van Buyten in HLN.

Maar Standard gaat ook geen armada aan nieuwe spelers halen. "Eerst en vooral voor meer stabiliteit kiezen. De jongeren waar we op rekenen een project aanbieden. Oplossingen zoeken voor spelers die niet genoeg minuten maken en de groep wat uitdunnen zodat de trainer in een ideaal klimaat zijn werk kan doen."

We moeten oplossingen zoeken voor de spelers die te weinig aan de bak komen. Daarna pas gaan we kijken hoe we ons kunnen versterken

"We moeten oplossingen zoeken voor de spelers die te weinig aan de bak komen. Dat is prioritair. Daarna pas gaan we kijken hoe we ons kunnen versterken. Misschien halen we er nog wel één of twee spelers bij, maar we willen niet veranderen om te veranderen. Stabiliteit is waar we naartoe willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties