Volg de match tussen Zulte Waregem en Standard live, samen met vele andere supporters.

Wie pakt de punten aan de Gaverbeek?
1
Zulte Waregem-Standard: 0-0
4
De eerste grote kans van de match is voor de thuisploeg. Doumbia legt nog af, in plaats van zelf naar doel te trappen. Corner, dat wel!
7
De match is vrij gezapig begonnen op die ene kans na. De fans van Essevee maken wel het nodige kabaal.
10
De thuisploeg toch voorlopig met het meeste druk naar voren. Standard raakt nog niet helemaal weg achterin.
13
Gillet even half naast een voorzetje in een misverstand met een verdediger, maar het levert geen gevaar op.
16
Kwartier ver, het spelbeeld blijft hetzelfde voorlopig.
20

23
De thuisploeg haalt er nog eens een corner uit. Die levert niet meteen iets op.
26

Goal
Doelpunt van Idrissa Doumbia (Onbekend Onbekend)
Coopman kan door naar doel, maar legt nog af en zo wijkt de bal af. Even twijfel, toch? Neen, want Doumbia legt aan en de bal wijkt opnieuw af en zo voorbij Gillet. De thuisploeg logisch op voorsprong.
29
Minuut 28 op het scorebord, dus een minuut applaus voor Junior Malanda - drie jaar geleden alweer van ons heengegaan. Hij is nog niet vergeten.
30
In die minuut trouwens een gevaarlijke kopbal van Standard - het eerste wapenfeit. Bossut met de parade.
33
Terwijl een Standardspeler de eerste gele kaart van de match krijgt, ligt Pocognoli geveld. De popjes gaan aan het dansen.
33
 Gele kaart voor Uche Henry Agbo

36
Agbo mist door de gele kaart de Clasico.
38
We gaan ondertussen gezapig richting het einde van de eerste helft. Weinig echte kansen nog vooralsnog.
41
De Mets daarnet niet, De fauw nu wél op de bon!
44
Pocognoli ligt opnieuw geveld. Kan hij nog verder?
45
Mpoku laat goed lopen, Carlinhos haalt uit en Bossut pegelt vanonder zijn lat.
45+2
We kregen er een minuutje bij, maar die is ondertussen ook voorbij. Rusten dus!

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Standard: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:17
Rusten met 1-0 voorsprong voor Essevee!
Standard kwam pas na de 1-0 in het spel voor.
46
Bal rolt opnieuw in Waregem
Wat krijgen we na de pauze? Alvast een wissel aan elke kant - aan de kant van Standard zeker noodgedwongen.

49
De tweede helft heeft voorlopig nog niet veel te bieden.
52
De tussenstand in Moeskroen - Kortrijk (0-1) wordt op boegeroep onthaald. De klassieke vete, weet u wel.
56
Madu dringt aan op de linkerflank. Daarnet leverde dat een goede voorzet op, nu een corner. Goede invalbeurt voorlopig.
58
Kopballetje Heylen na de tweede corner. Opletten voor een omschakelingsmomentje, maar het levert weinig op.
61
Aan de ene kant bijna Madu met de 2-0, aan de overkant een schotje uit de tweede lijn zonder problemen voor Bossut.
63
Kaya lepelt een balletje tot bij Leya Iseka en Coopman, maar die raken het leer beiden half verkeerd!
66
 Gele kaart voor Edmilson

66
Doumbia acteert opnieuw erg sterk vandaag. Hij is de aanstoker van flink wat gevaar.
69
De bezoekers komen er nog eens uit op een omschakeling na balverlies van Leya Iseka, maar het levert geen gevaar op. Standard komt stilaan wel opzetten.
71
Vervangen Răzvan Marin
Ingevallen Duje Cop

73

Goal
Doelpunt van Renaud Emond (Collins Fai)
Plots uit het niets staat het 1-1. Van dichtbij voorbij Bossut gewerkt!
74
Essevee krijgt een corner na een schot van Leya Iseka, dat werd geblokt. Die hoekschop levert niet meteen iets op. Uiteindelijk wel een kopbal van Baudry, geplukt door Gillet.
78
De bezoekers slepen er nog eens een hoekschop uit. Benieuwd wie hier de ban nog kan breken?