Volg de match tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Kan Zulte Waregem de punten thuishouden tegen hekkensluiter Cercle Brugge? Volg het hier LIVE!
De bal rolt in Waregem!
2
De wedstrijd is stipt begonnen overigens, altijd een opsteker.
5
Gideon Mensah met een vrije trap, maar hij mikt de bal net naast de kooi van Badiashile.
9
Bruno gaat wel héél erg makkelijk liggen. Hij krijgt de gele kaart voor een schwalbe.
9
 Gele kaart voor Gianni Bruno

10
En ook Ueda gaat op de bon. Bert Put wil het kort houden.
10
 Gele kaart voor Naomichi Ueda

12
Idriss Saadi legt de bal tegen de touwen, maar hij wordt afgefloten voor buitenspel.
13

Goal
Doelpunt van Cyle Larin (Davy De fauw)
Strakke voorzet van De fauw, Larin mag moederziel alleen binnenkoppen.
17
Het doelpunt geeft nog niet meteen vleugels aan Zulte Waregem, we zitten in een slordigere fase in de wedstrijd.
20
Saadi met een schotje op doel, maar het wordt geen lekker schot.
23
Larin profiteert bijna van uitglijden van Omolo, maar de bal is uiteindelijk voor de grijpgrage handen van doelman Badiashile.
24

Goal
Doelpunt van Gianni Bruno (Cyle Larin)
Larin is Taravel te snel af en legt dan achteruit. Via Badiashile is het voor Gianni Bruno een koud kunstje om de 2-0 in een leeg doel te schuiven.
27
Pletinckx en De fauw schatten een heel hoge bal verkeerd in, Hazard kan trappen op doel. Via het been van De fauw in corner, die levert niks op.
31
Halfuur ver, het is wachten op opwinding. We zitten in een mindere fase.
34
Idriss Saadi dicht bij de aansluitingstreffer, maar het blijft bij 2-0 voorlopig.
37
En daar is Cercle opnieuw, deze keer met een schotje op Pletinckx.
40
Ook Stef Peeters roert zich nog eens. De bezoekers tonen veerkracht en willen er nog iets van maken.
42
Saadi opnieuw met een goede loopactie en een schot voorlangs, maar hij stond ook buitenspel.
45
We krijgen er nog een minuutje bij zo dadelijk. Krijgen we nog iets?

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Cercle Brugge: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:49
Cercle deed zijn best, maar moet achtervolgen
Cercle Brugge deed meer dan zijn best, maar moet achtervolgen na 45 minuten aan de Gaverbeek van Zulte Waregem.
46
De bal rolt opnieuw aan de Gaverbeek!
47
Voorlopig geen wissels aan een van beide kanten. Benieuwd of Cercle de lijn van de eerste helft kan doorzetten en daar ook iets kan uitpuren.
48
Bjordal kapt zich goed vrij, maar trapt uiteindelijk voorlangs. Aan de overkant daarnet een zwak schotje van Peeters.
51
Saadi en Gory komen opnieuw in de buurt van Bossut, maar ze raken niet voorbij de goalie.
55
Cercle Brugge gaat ook in de tweede helft Zulte Waregem gewoon achteruit drukken. Kan Essevee standhouden?
58
Berahino legt slim af na een vrije trap, maar de voorzet komt niet tot bij Larin.
58
Vervangen Abdoulaye Sissako
Ingevallen Omar Govea

61
Uurtje ver, de thuisploeg lijkt voorlopig stand te houden.
62
Vervangen Idriss Saadi
Ingevallen Lyle Foster

65
Kopballetje van Larin, maar over de kooi van Badiashile. Ondertussen zijn er ook wat wissels gebeurd aan beide kanten en ook Zarandia staat inmiddels klaar.
66
Vervangen Henrik Rørvik Bjørdal
Ingevallen Luka Zarandia

68
Larin kan nog achteruitleggen, maar hij trapt hard voorlangs en mist zo de kans op 3-0.
70
Vervangen Johanna Ochieng Omolo
Ingevallen Jordi Mboula Queralt

71
Peeters probeert het nog eens, maar de tijd begint stilaan te dringen.
73

Goal
En daar is dan de 3-0, met opnieuw Gianni Bruno tegen zijn ex-ploeg.
75

Goal
Doelpunt van Jérémy Taravel
En daar is de 4-0. Taravel met de owngoal, het moet de kelk tot op de bodem ledigen.