Cercle Brugge komt met geste naar de fans na "teleurstellingen van de voorbije weken"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 12 reacties
Cercle Brugge komt met geste naar de fans na "teleurstellingen van de voorbije weken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bestuur van Cercle Brugge beseft dat er dringend iets nodig is om uit de sportieve malaise te geraken en alle kleine beetjes kunnen daarbij helpen.

De supporters tevreden houden, dat is bijvoorbeeld een van die kleine beetjes die voor een ommekeer kunnen zorgen voor de rode lantaarn. De fans vroegen afgelopen weekend om verantwoording voor de slechte prestaties. Het gemor uit de tribunes begint overigens steeds luider te klinken.

Nu komt de Vereniging met een geste. "Na de teleurstelling van de afgelopen weken willen we tegemoetkomen aan onze trouwe fans, die er week na week staan voor Cercle. Wie ons zaterdag komt aanmoedigen tegen Zulte Waregem, krijgt zijn busvervoer namelijk gratis aangeboden", luidde de mededeling op de webstek van groen-zwart.

Een boycot van de fans is het laatste wat ze bij Cercle kunnen gebruiken. De West-Vlamingen konden dit seizoen alleen nog maar winnen van degradatieconcurrent Waasland-Beveren en was de enige eersteklasser die zich in de beker liet verrassen door een amateurclub. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties