Volg de match tussen Standard en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

De bal rolt op sclessin. Junior Edmilson kwam de aftrap geven.
1
Standard dwingt meteen een eerste hoekschop af.
4
Het balbezit is in deze openingsfase duidelijk voor de thuisploeg. Standard forceert een tweede hoekschop, maar die levert opnieuw niet veel gevaar op.
9
Mechelen probeert zich in de match te knokken. De bezoekers krijgen nu ook een eerste hoekschop.
13
Ondanks de Luikse druk in de eerste minuten, wachten we nog altijd op een eerste echte kans.
14
Een foute pass van peyre levert een kans op voor de Rouches, maar Boljevic mist zijn schot volledig.
15

Goal
Doelpunt van Rob Schoofs (Onbekend Onbekend)
Schoofs brengt de bezoekers verrassend op voorsprong. Hij krult een vrije trap vanop een meter of 22 voorbij Bodart.
19
KV Mechelen heeft moed geput uit de openingstreffer en trekt opnieuw naar voor. Lavalée ontzet en pept zijn ploegmaats op.
24
Standard probeert het heft opnieuw in eigen handen te nemen. hoekschop drie is een feit. Derde keer goede keer?
25
Niet dus. Maar daar is nummer vier al.
25
Oularé knikt de bal prima naar de grond, maar het leer gaat net over de kooi van Thoelen. Goede kans voor de Rouches.
28
Standard krijgt een vrije trap van de zijkant van de zestien na handspel van Van Damme. DIe is het daar helemaal niet mee eens.
30
Thoelen nam zijn tijd bij een uittrap en is nu de gebeten hond bij het thuispubliek. Elk balcontact van de doelman gaat gepaard met een hevig fluitconcert.
36
Oularé krijgt een nieuwe kopkans, maar de bal gaat opnieuw net over het doel van Thoelen.
40
We naderen de rust. Kan Standard voor de pauze nog iets forceren?
42
Bastien pakt uit met een goede trap, maar Thoelen redt.
42
Na hoekschop nummer zeven voor de thuisploeg kan KV Mechelen counteren. Schoofs verspeelt de bal te simpel.
45+1
We krijgen twee minuten extra tijd.

Scheidsrechter
Rust
Standard - KV Mechelen: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:48
Verrassende ruststand in Standard - KV Mechelen
KV Mechelen duikt met een voorsprong de rust in op Sclessin dankzij een knappe vrije trap van Schoofs.
46
Vervangen Aleksandar Boljević
Ingevallen Renaud Emond

46
Preud'homme gooit Emond in de strijd
Preud'homme besluit niet langer te wachten en gooit Emond in de ploeg. Boljevic is in de kleedkamer gebleven.
48
Daar was ei zo na de 0-2! De Camargo treft de lat. Hier komt Standard goed weg.
56
KV Mechelen blijft voorlopig relatief eenvoudig overeind. Standard monopoliseert het balbezit, maar kan Thoelen voorlopig te weinig aan het werk zetten.
59
Bastien probeert het van ver. Zijn schot gaat een meter of twee over de Mechelse kooi.
59
Vervangen Dante Vanzeir
Ingevallen William Togui

65
De wedstrijd wordt steeds fysieker, maar gele kaarten krijgen we voorlopig nog niet te zien.
65

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Alexander Corryn)
De Camargo trapt de 0-2 tegen de touwen. Is Standard op weg naar een eerste thuisnederlaag van het seizoen? Het begint er alvast op te lijken.