Engvall maakt terugkeer, maar... "Ik heb mijn les geleerd, nooit meer!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Gustav Engvall (KV Mechelen) viert nooit nog een goal op zijn knieën

Engvall maakt terugkeer, maar... "Ik heb mijn les geleerd, nooit meer!"
Foto: © photonews

KV Mechelen kan weer rekenen op zijn - intrinsiek - beste speler. Gustav Engvall is hersteld van zijn knieblessure en kan zijn plaats in het elftal weer innemen. Maar de manier waarop hij geblesseerd raakte, vergeet hij nooit meer.

De Zweed liep zijn blessure op bij de viering van zijn goal tegen Genk. Hij schoof op zijn knieën richting fans en... liep een scheur op in de mediale band van de rechterknie. "Ik was geweldig aan het seizoen begonnen”, vertelt hij in GvA. “Het was mijn beste start ooit van een competitie. De timing van die blessure kon dus moeilijk slechter vallen.”

"Het is een blessure die ik vroeger ook al eens heb opgelopen. Néé, niet op dezelfde manier. Maar toen stond ik na één maand al terug op het veld. Nu heeft het mij drie maanden gekost. Véél te lang."

Zijn ploeg deed het goed, maar had hem zeker kunnen gebruiken. "Het zijn zware en frustrerende maanden geweest. Maar ik heb keihard gewerkt en ben topfit en klaar om er opnieuw in te vliegen. En ja, ik heb mijn les geleerd. Nooit vier ik nog een doelpunt op mijn knieën. Het was dikke pech maar ik wil het lot niet tarten. Vanaf vandaag blijf ik netjes op mijn voeten staan als ik een doelpunt heb gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties