3
We zien een slordig wedstrijdbegin. Wie versiert de eerste doelkans?
4
Gent profiteert niet van blunder De Wolf
Die eerste kans is dus voor de bezoekers. De Wolf gaat even de mist in, maar zet het nadien zelf recht op een poging van David
5

Goal
Doelpunt van Jonathan David (Onbekend Onbekend)
Eén minuut na de eerste kans is daar het eerste doelpunt. De Wolf brengt eerst nog redding, maar kan dan een trap van David niet uit zijn doelvlak houden.
7

Goal
Doelpunt van Smail Prevljak (Danijel Milicevic)
Eupen maakt meteen gelijk! Milicevic bedient Prevljak en die trapt de 1-1 via de paal binnen. Alles te herdoen.
12

Goal
Doelpunt van Jonathan David (Roman Bezus)
David maakt er met zijn tweede van de avond 1-2 af. De Canadees rondt een heerlijke counter dodelijk rustig af.
19

Goal
Doelpunt van Danijel Milicevic (Onbekend Onbekend)
Uitgerekend Milicevic brengt de thuisploeg opnieuw langszij. De vrije trap van de ex-Buffalo wijkt af op Vadis en gaat tegen de netten.
25
Castro-Montes pakt uit met een heerlijke vrije trap, maar De Wolf brengt knap redding. Het blijft 2-2.
30
Beide teams hebben na een intens eerste kwart van de wedstrijd even de voet van het gaspedaal gehaald.
37
Gent was ondanks de twee Eupense doelpunten lang de betere ploeg, de thuisploeg komt nu toch steeds beter in de wedstrijd. De club uit de Oostkantons zit intussen ook al aan vier hoekschoppen.
42
We naderen stilaan de rust. Krijgen we nog een slotoffensief in deze eerste helft?

Scheidsrechter
Rust
Eupen - KAA Gent: 2-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Bal rolt opnieuw aan de Kehrweg
De tweede helft is op gang gefloten.
49
Plastun kan koppen, maar De Wolf is bij de les en brengt redding.
51
Gent is opnieuw sterk uit de kleedkamer gekomen. Vadis trapt naast.
60
Vervangen Elisha Owusu
Ingevallen Anderson Niangbo

61
Eupen dringt aan met een aantal schoten. Voorlopig blijft de 2-2 op het bord staan.
67
De tweede helft is halverwege. Krijgen we na een doldwaas eerste kwart ook een leuk laatste kwartwedstrijd?

Tijd begint te dringen voor AA Gent
De tijd tikt weg in het nadeel van AA gent. De Buffalo's kunnen naderen tot op zes punten van Club Brugge, maar dan moeten ze deze wedstrijd wel winnen. Puntenverlies op het veld van Eupen was wellicht niet ingecalculeerd.