Volg de match tussen Charleroi en Standard live, samen met vele andere supporters.

Boucaut heeft de wedstrijd op gang gefloten!
Charleroi-Standard: 0-0
18:02
De eerste kans uit de partij is voor Charleroi. Het veld ligt er duidelijk vreselijk bij.
5
Charleroi is baas in de openingsfase. Standard wordt teruggedrongen op eigen helft en Bodart beleeft een zeer vervelend wedstrijdbegin.
10
Charleroi is baas
Nicholson haalt uit van ver, maar Bodart redt. Charleroi is baas.
12
Daar is ook Standard een eerste keer. Bastien trapt, maar kan Penneteau niet verrassen.
15
Het eerste kwartier zit er op. Na een heftig begin zitten we nu in een kalmere fase.
22
De eerste helft is halverwege, maar mag gerust opnieuw wat intenser worden. We wachten nog steeds op een eerste grote kans.
31
 Gele kaart voor Konstantinos Laifis

32

Goal
Doelpunt van Dorian Dessoleil (Onbekend Onbekend)
Dessoleil trapt een vrije trap tegen de touwen. Bodart glijdt weg in de modderpoel, waardoor hij de poging niet kon stoppen. Vreemde goal toch wel.
40
Gholizadeh trapt knap vanuit een scherpe hoek, maar Bodart pakt uit met een topsave.
43
Rezaei krijgt nog een mogelijkheid, maar trapt over de kooi van Bodart. We gaan wellicht rusten met 1-0.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Standard: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:48
Charleroi duikt met voorsprong de rust in
We gaan rusten met 1-0 op het scorebord. Een verdiende voorsprong voor Charleroi.
46
Bal rolt opnieuw in Charleroi
De tweede helft is begonnen.
48
Wie dacht dat Standard een pak gretiger uit de kleedkamer zou komen, komt bedrogen uit. Charleroi trekt opnieuw naar voor.
55
Penneteau beleeft voorlopig een rustige avond. Standard probeert zich nu wel opnieuw in de wedstrijd te knokken.
56

Goal
Doelpunt van Shamar Nicholson (Ali Gholizadeh)
Nicholson verdubbelt de score na een heerlijke aanval van de Zebra's. Nummer zeven al van de spits. Standard moet nu echt dringend reageren als het nog iets wil rapen.
61
 Gele kaart voor Marco Ilaimaharitra

64
Avenatti komt bij Standard Amallah vervangen. Kan hij de wedstrijd doen kantelen?
64
Vervangen Selim Amallah
Ingevallen Felipe Avenatti

67
 Gele kaart voor Mergim Vojvoda

68
Rezaei pakt uit met een knappe vrije trap, maar die gaat net over de kooi van Bodart.
73
Vervangen Mehdi Carcela
Ingevallen Aleksandar Boljević

74
De tijd tikt weg in het voordeel van Charleroi. Het ziet er op dit moment niet naar uit dat deze wedstrijd nog zal kantelen.
81
Vervangen Ali Gholizadeh
Ingevallen Joris Kayembe

81
We zijn de laatste tien minuten ingegaan. Een Luiks doelpunt zou de match deugd doen, maar de bezoekers komen amper in de buurt van Penneteau.