Een vrije trap van Holzhauser kan net niet gevaarlijk worden.
13
Srarfi komt goed naar binnen en legt de bal tot bij Bruno, maar hij trapt in één tijd hoog over.
17
Opnieuw de thuisploeg. Holzhauser steekt een pass heerlijk tot bij Dom. Die legt goed terug tot bij Tissoudali, maar zijn schot komt er niet uit. In de rebound legt Noubissi over.
22
Noubissi wordt nog eens diepgestuurd, maar hij trapt naast. De aanvaller liep ook buitenspel.
26
Zulte Waregem komt er bijna door. Het schot van Vossen komt echter niet door de verdediging.
31
Noubissi gaat te makkelijk neer aan de rand van de zestien. Geen fout.
32

Goal
Doelpunt van Tarik Tissoudali (Raphael Holzhauser)

33
Tissoudali met de 1-0.
Opnieuw een geweldige pass van Holzhauser tot bij Tissoudali en de aanvaller legt de bal knap binnen. De VAR kijkt na of er sprake is van buitenspel, maar het doelpunt gaat gewoon door: 1-0.
37
Opnieuw bijna Beerschot. Tissoudali brengt goed voor, maar Noubissi trapt op Deschacht.
40
Vervangen Mikael Soisalo
Ingevallen Omar Govea

Soisalo zat niet goed in de wedstrijd en hij wordt dan ook al vervangen door Govea.
41
Tissoudali tegen de lat!
Tissoudali is aan een sterke eerste helft bezig. De aanvaller kapt zich mooi vrij, maar legt de bal tegen de deklat. Dom is daarna te verrast om te scoren.
44
Vossen tegen de paal!
Zulte Waregem zit niet goed in de wedstrijd, maar net voor de rust komen ze dicht bij de 1-1. Jelle Vossen trapt tegen de paal.
45+1
We krijgen drie minuten extra tijd.
45+1
Een heerlijke vrije trap van Prychynenko. Bansen duwt de bal goed over het doel.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
49
Govea heeft een listig balletje in huis tot bij Bruno, maar zijn kopbal komt er niet uit.
49
Bansen heeft een knappe redding in huis op het schot van Noubissi, maar de aanvaller liep ook buitenspel.
52
Zulte Waregem is goed uit de kleedkamer gekomen. Govea probeert Vossen diep te sturen, maar de aanvaller kan de bal net niet meenemen.
53
Dom heeft een knappe actie in huis op de rechterkant. Hij brengt de bal ook goed voor, maar Pletinckx brengt redding.
56
 Gele kaart voor Ryan Sanusi

57

Goal
Doelpunt van Saido Berahino (Gianni Bruno)
Zulte Waregem heeft de gelijkmaker beet. Berahino kan de bal aan de tweede paal binnenduwen.
60
Opnieuw Zulte Waregem. Berahino brengt de bal goed voor, maar er kan niemand bij.