Datum: 16/08/2020 16:00
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Beerschot - Zulte Waregem (Jupiler Pro League 2020/2021)

Wedstrijd van Speeldag 2 uit de Jupiler Pro League 2020/2021 tussen Beerschot en Zulte Waregem.

Live

Discussieer live mee! Lees 13 reacties...

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Goal
Doelpunt van Raphael Holzhauser (Marius Noubissi )
Beerschot duwt nog even door en het wordt zelfs nog 3-1. Opnieuw is het Holzhauser. De centrale middenvelder legt zijn tweede van de namiddag binnen.
84
Zulte Waregem probeert, maar echte kansen krijgen we voorlopig niet te zien.

Wedstrijd wordt stilgelegd
De wedstrijd wordt door de wolkbreuk stilgelegd. De spelers gaan naar binnen.
76
Vervangen Gianni Bruno
Ingevallen Jean-Luc Dompé

76
We zijn er opnieuw aan begonnen
De spelers zijn er opnieuw aan begonnen. De match werd gestaakt in de 75ste minuut, dus er zal nog een kleine 20 minuten gespeeld worden.
75
Vervangen Denis Prychynenko
Ingevallen Dario van den Buijs

68

Goal
Doelpunt van Raphael Holzhauser
Wat een vrije trap van de centrale middenvelder. Na een assist heeft Holzhauser nu ook een doelpunt beet.

60
Opnieuw Zulte Waregem. Berahino brengt de bal goed voor, maar er kan niemand bij.
57

Goal
Doelpunt van Saido Berahino (Gianni Bruno)
Zulte Waregem heeft de gelijkmaker beet. Berahino kan de bal aan de tweede paal binnenduwen.
56
 Gele kaart voor Ryan Sanusi

53
Dom heeft een knappe actie in huis op de rechterkant. Hij brengt de bal ook goed voor, maar Pletinckx brengt redding.
52
Zulte Waregem is goed uit de kleedkamer gekomen. Govea probeert Vossen diep te sturen, maar de aanvaller kan de bal net niet meenemen.
49
Bansen heeft een knappe redding in huis op het schot van Noubissi, maar de aanvaller liep ook buitenspel.
49
Govea heeft een listig balletje in huis tot bij Bruno, maar zijn kopbal komt er niet uit.
46
Beerschot en Zulte Waregem zijn er opnieuw aan begonnen
Kan Beerschot de voorsprong vasthouden?

Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+1
Een heerlijke vrije trap van Prychynenko. Bansen duwt de bal goed over het doel.
45+1
We krijgen drie minuten extra tijd.
44
Vossen tegen de paal!
Zulte Waregem zit niet goed in de wedstrijd, maar net voor de rust komen ze dicht bij de 1-1. Jelle Vossen trapt tegen de paal.
41
Tissoudali tegen de lat!
Tissoudali is aan een sterke eerste helft bezig. De aanvaller kapt zich mooi vrij, maar legt de bal tegen de deklat. Dom is daarna te verrast om te scoren.
40
Vervangen Mikael Soisalo
Ingevallen Omar Govea

Soisalo zat niet goed in de wedstrijd en hij wordt dan ook al vervangen door Govea.
37
Opnieuw bijna Beerschot. Tissoudali brengt goed voor, maar Noubissi trapt op Deschacht.
33
Tissoudali met de 1-0.
Opnieuw een geweldige pass van Holzhauser tot bij Tissoudali en de aanvaller legt de bal knap binnen. De VAR kijkt na of er sprake is van buitenspel, maar het doelpunt gaat gewoon door: 1-0.
32

Goal
Doelpunt van Tarik Tissoudali (Raphael Holzhauser)

31
Noubissi gaat te makkelijk neer aan de rand van de zestien. Geen fout.
26
Zulte Waregem komt er bijna door. Het schot van Vossen komt echter niet door de verdediging.
22
Noubissi wordt nog eens diepgestuurd, maar hij trapt naast. De aanvaller liep ook buitenspel.
17
Opnieuw de thuisploeg. Holzhauser steekt een pass heerlijk tot bij Dom. Die legt goed terug tot bij Tissoudali, maar zijn schot komt er niet uit. In de rebound legt Noubissi over.