Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Craven Cottage
Fulham hakt West Brom in mootjes
Kristof Blomme

Fulham heeft West Brom vernederd met 6-1. Collins John en Helguson namen elk twee goals voor hun rekening. Ook Radzinski nam nog een doelpunt voor zijn rekening.

Na nog geen vijf minuten stond Fulham al 1-0 voor. McBride vond Helguson voor doel, die scoorde. Na twintig minuten was de stand bijna weer in evenwicht. Quashie trapte hard, maar het leer vloog net over doel. Aan de overkant kreeg Boa Morte de bal voor doel, maar McBride trapte op Kuszczak. Vijf minuten voor de koffie werd het toch 2-0. Een vrije trap van Elliott werd aan de verste paal door Helguson ingekopt.

Meteen na de pauze speelde Malbranque de bal knap achter de verdediging. Radzinski toonde zijn schutterskwaliteiten en bracht nummer drie op het bord voor de thuisploeg. Fulham bleef nu komen en met wat geluk werd het 4-0. Een schot van Helguson week af op Davies, waardoor Kuszczak op het verkeerde been stond. Zeven minuten voor tijd zette John de forfaitcijfers op het bord na een goeie voorzet van Radzinski. Twee minuten later redde Campbell toch nog de eer voor de bezoekers. Hij kreeg de bal van Inamoto aangespeeld en werkte loepzuiver af. Uiteindelijk werd het nog 6-1, dankzij de tweede goal van John.