Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 5)
Stadion: Santiago Bernabeu
Lyon zeker van groepswinst
Tonnelier Caroline

Olympique Lyon heeft zich dankzij een 1-1 gelijkspel op het veld van Real Madrid verzekerd van de eerste plaats in groep F.  De thuisploeg kwam enkele minuten voor de rust op voorsprong via Guti, maar Carew zorgde in de 72e minuut voor de gelijkmaker.

Real Madrid, zonder Ronaldo en Raúl en met Baptista en Salgado op de bank, nam de wedstrijd onmiddellijk in handen.  Juninho dreigde wel een aantal keer voor de Fransen, maar de betere kansen waren toch voor de thuisploeg.  Robinho en Guti vonden echter doelman Coupet op hun weg.  Een tweede mogelijkheid voor Guti werd gekeerd door Reveillère.  De derde keer was het dan toch raak voor de blonde middenvelder.  Op een vrije trap van Beckham werkte hij de bal van dichtbij voorbij Coupet.  Real mocht met een verdiende voorsprong gaan rusten.

Na de pauze kwam Lyon beter voor de dag.  De Fransen gingen op zoek naar de gelijkmaker die hen zekerheid zou brengen over de groepswinst.   Kansen bleven aanvankelijk uit en ook Real Madrid nam nog weinig initiatief.  In de 67e minuut moest Casillas op een poging van Govou eindelijk toch eens een goede redding uit zijn mouw schudden.  Vijf minuten later was de Madrileense doelman kansloos op een subliem hakje van Carew.   Lyon kwam via Tiago zelfs nog dicht bij de 1-2, maar Casillas toonde zich attent.  Real-coach Luxemburgo nam geen risico meer en ging, tot grote ontevredenheid van het publiek, volop voor een gelijkspel.  De wissel van Salgado voor Beckham werd op een striemend fluitconcert onthaald.  Olympique Lyon was met een vrije trap van Juninho, net naast, zelfs nog het gevaarlijkst en wordt dankzij dit gelijkspel groepswinnaar.  Voor Luxemburgo lijkt na deze nieuwe ontgoocheling het einde nabij.