hamHamburger SV
mosCSKA Moskou
0-1
23' Ivica Olic (pen)
Thomas Dubois

Hamburg is er dan toch in geslaagd om punten te halen in de Champions League. De ploeg van de geblesseerde Vincent Kompany won met 3-2 van het Russische CSKA Moskou. Het zag er nochtans lange tijd slecht uit voor de mannen van Thomas Doll. Olic had de bezoekers halverwege de eerste helft op voorsprong gebracht op strafschop. Lang duurde die voorsprong echter niet, Berisha kon gelijkmaken voor de Duitsers, 1-1, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft was het opnieuw Moskou dat op voorsprong kwam. Zhirkov rondde een fraaie persoonlijke actie met verve af. Het leek erop dat Hamburg opnieuw zou verliezen, maar dat was zonder de Nederlander Van der Vaart gerekend die de bal van op de zestien meter binnen trapte. Hamburg rook de overwinning en zette door, Sanogo kreeg de bal in de zestien, controleerde, en trapte de bal in het dak van het doel. Ondanks de winst is Hamburg uitgeschakeld en zijn er nog steeds grote zorgen, zo kreeg Atouba rood nadat hij bij z’n wissel volledig door het lint ging naar coach en eigen supporters toe. Een vreemd beeld.