Datum: 04/12/2007 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 6)
Stadion: Stadio Guiseppe Meazza
Weinig hoogtepunten in Milaan
Wesley Nobels
| 0 reacties
Weinig hoogtepunten in Milaan
Foto: © SC

Celtic Glasgow kon het in de Champions League zelf afmaken als ze wonnen van AC Milan. Zo zouden ze zich nog kunnen plaatsen voor de volgende ronde.

Als Celtic vandaag niet won moesten ze hopen dat Benfica won van Shaktar Donetsk. Celtic moest het vandaag opnemen tegen de titelverdediger in de Champions League, Milan. Het was een erg zwak duel voor de toeschouwers. Inzaghi was de enigste die vandaag de bal in de netten kon plaatsen en zo ervoor zorgde dat Milan vandaag won van Celtic.

 

In de eerste helft was het een erg saai vertoon en we mochten al blij zijn dat Kaka net voor de aftrap de gouden bal in ontvangst mocht nemen. Dat was toch iets wat een groter hoogtepunt als eender wat in de eerste helft. Beide teams hadden blijkbaar geen zin om te voetballen, misschien wel een afspraakje.

 

Inzaghi kon een record breken door vandaag te scoren. Hij zou dan op 63 Europese doelpunten komen. Hij was in de tweede helft ook heel ijverig op zoek naar dat doelpunt. De fans riepen om beter voetbal en dat kwam er ook langs de zijde van AC Milan. In de 70ste minuut brak Inzaghi het record met zijn 63ste Europese doelpunt.

Champions League

 Eerste ronde (Speeldag 6)