Datum: 13/03/2013 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Allianz Arena
Bayern München met de schrik vrij
Fabian Morren
| 0 reacties
Bayern München met de schrik vrij
Foto: © SC

Bayern München heeft zich geplaatst voor de kwartfinales in de Champions League, maar het ging veel moeizamer dan verwacht. Bayern verloor de terugwedstrijd van Arsenal met 0-2. Gelukkig voor de Duitse topclub had het de heenwedstrijd met 1-3 gewonnen.

Arsenal, met Thomas Vermaelen op de bank, nam dezelfde start als Barcelona tegen AC Milan: met een vlug doelpunt. Op aangeven van Walcott kon Giroud simpel scoren. Bayern München en Daniel Van Buyten waren zo meteen gewaarschuwd.

Bayern trok nadien wel het initiatief naar zich toe, maar was bij momenten onherkenbaar. De Duitse topclub heerst in eigen land en imponeerde al in de Champions League. Al dat goede was niet terug te vinden in de return tegen Arsenal.

De Gunners konden na de 0-1 niet doordrukken. De eerste kans na rust was zelfs voor Arjen Robben. De Nederlander liet die echter liggen. Zo werd het vijf minuten voor het einde nog 0-2 na een kopbal van Koscielny. Een zeer spannend slot kondigde zich aan, maar Bayern München gaf geen kansen meer weg.

Herbeleef Bayern München - Arsenal

Vooraf