Heeft Arsenal nog een kans in München?

Frank Deckers
| 1 reacties
Heeft Arsenal nog een kans in München?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal neemt het vanavond op tegen Bayern München. Kunnen de Britten de blamage uit de heenwedstrijd uitwissen?

Bayern München - Arsenal

Der Rekordmeister wist met 1-3 cijfers te winnen in Engeland waardoor ze al met anderhalf been in de kwartfinale staan. The Gunners beleven weer een grijs jaar in de Premier League en zijn ook al uitgeschakeld in de FA Cup. Enkel de Champions League kan hun seizoen nog kleur geven.

Bayern München heeft in Duitsland al twintig punten voorsprong op de tweede in stand Borussia Dortmund. Het vizier van de Duitsers staat dus ook volledig op de Champions League gericht. Ze bereikten de voorbije drie jaar al twee keer de finale maar wisten die geen enkele keer te winnen. Der Rekordmeister kon in het Emirates Stadium overtuigend winnen van Arsenal. Ze moeten echter wel Franck Ribéry missen, de Fransman is geblesseerd aan zijn enkel.  

Malaga – FC Porto

Malaga heeft dankzij wat geluk de heenwedstrijd in Portugal slechts met 1-0 verloren. Hierdoor hebben ze thuis nog alles in handen om zich te kwalificeren voor de kwartfinale. Dat het drie weken geleden 1-0 bleef is een klein wonder. Porto kwam zeer sterk voor de dag en creëerde tientallen kansen. In de zestien liep het echter altijd mis waardoor ze slechts met het kleinste verschil konden winnen.

De doelpuntenmaker van de heenwedstrijd en sterspeler Joao Moutinho stond de voorbije twee matchen aan de kant met een heupblessure. Hij werd klaargestoomd voor de levensbelangrijke confrontatie tegen Malaga en gaat normaal gezien ook kunnen spelen.

Denkt u dat Bayern München niet gaat scoren tegen Arsenal? Waag gerust een gokje. Als The Gunners de netten schoon houden, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 555 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties