Germinal Beerschot wint zwaar tegen KVO
Mathieu De Coensel

Germinal Beerschot heeft zonet zijn 2de overwinning gehaald.
De Antwerpenaars wonnen overduidelijk tegen KV Oostende met 4-0.

De wedstrijd komt langzaam op gang maar in de 15e minuut krijgt Portier wel een gele kaart voor een fout op Cadu. De vrije trap die erop volgt gaat wel over.
Tien minuten later krijgt Camara een kans, maar de afwerking blijft uit.
Even later wordt Cadu diep gestuurd, hij maakt de 1-0 via een mooie lob.
En Cadu lijkt deze middag goed op dreef, hij maakt een mooie actie vanuit het middenveld, maar de pas naar Snelders mislukt. Dan krijgt KV Oostende ook een kans, maar jammer genoeg kaatst de bal weg via de deklat.

In de 2de helft begint het snel. Er zijn 2 minuten gespeeld, Snelders schiet, maar wordt geblokt, maar Cadu staat op de juiste plaats en scoort zijn 2de van de middag, 2-0. Oostende probeert het dan maar met een schot van Zoko, maar de bal gaat ver naast. Tot op het uur, Camara maakt een actie, en werkt nog mooi af ook, een mooi doelpunt van Camara, 3-0 voor Germinal.

En het volgende doelpunt laat niet lang op zich wachten, 1 minuut later geeft Cadu een loeier, en Habran heeft alweer geen verhaal. Cadu is ster van de avond met zijn hattrick. Dan is het even drinkpauze, en na de drinkpauze laat GBA Oostende een beetje meer voetballen, maar die slagen er niet in een mooie kans te maken.

Het blijft 4-0 in een mooie wedstrijd waar de Antwerpenaars controleerden en domineerden.
Cadu was uiterst gevaarlijk en werkte goed af. Germinal Beerschot start met 6 op 6, de zaak van Gent laat zich op het veld in ieder geval niet merken voor de Antwerpenaars. De 'ratten' komen hiermee eerste in de stand.