"Cadu kan het ook"

Jan Martynowski
| 0 reacties
"Cadu kan het ook"
Foto: © SC

Luciano Da Silva en Jurgen Cavens zijn de twee spelers die Germinal Beerschot dit weekend helemaal veilig voetbalden. Met een kloof van elf punten tussen de ratten en de voorlaatste in het klassement kan de Antwerpse club zich volledig concentreren op de beker.
 
Luciano Da Silva: "Dit duel bewees dat we conditioneel en mentaal heel sterk staan. Ik hoop dat trainer Brys vasthoudt aan de 5-3-2. Ik zie weinig ballen en als de tegenstander toch door de verdediging raakt, staat deze Luciano er nog."
 
Jurgen Cavens is zelfs nog optimistischer: "Op dagen als deze besef ik waarom ik al die jaren hard ben blijven werken. Ik heb heel diep gezeten, maar sta weer op scherp. Nu mogen we definitief gerust zijn. De zevende plaats moet nu het doel zijn."
 
Deze woensdag, in de eerste halve finale van de beker tegen Lokeren, zal Germinal Beerschot zich moeten redden zonder Cavens: "Erg jammer want ik ben in topvorm."
 
Luciano ziet het echter nog wel zitten: "Ik vertrouw volledig op mijn Braziliaanse vriend Cadu. Hij kan ook belangrijke goals scoren."
 
Goed nieuws voor de halve finalist is wel dat Henk Vos nu wel speelgerechtigd is. Helpt de veteraan zijn nieuwe/oude team naar de finale?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties