Oktay overtuigt niet, maar oplossing is op komst

Philippe Crols
| 0 reacties
Oktay overtuigt niet, maar oplossing is op komst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot blijft op zoek naar een spits. Zoals u elders op Voetbalkrant al kon lezen test er op dit moment een Marokkaan genaamd Armoumen op het Kiel. De andere tester Oktay overtuigde (nog) niet. 

Oktay zou nog welgeteld één kans krijgen om zich te bewijzen. De Antwerpse fusieclub wil de voormalige Turkse vedette nog één maal aan het werk zien. Op training maakte hij alvast weinig of geen indruk. Oktay zelf denkt dat het allemaal wel in orde zal komen. Hij zegt dat hij in Antwerpen enkel medische testen zal doen en vervolgens een contract zal tekenen. Zo hoopt hij zich in de kijker van de Turkse bondscoach te spelen met het oog op het WK van volgend jaar in Duitsland. De Turk zal dus eerst toch wat beter moeten spelen. 

Hoopgevend nieuws was er gisteren wel voor de Germinal Beerschot-supporters. Kersvers voorzitter Jos Verhaegen liet uitschijnen dat er minimum één spits op komst is. Toen ATV-reporter Sven Van den Abbeele hem vroeg of Germinal Beerschot de competitiestart niet ging missen door een gebrek aan spitsen antwoordde Verhaegen met een grijns van hier tot in Tokio  op z'n gezicht het volgende. "Die kans bestaat, maar ik kan u wel zeggen dat de oplossing op komst is." Dat het om een spits zou gaan bevestigde Verhaegen ook. "Ja, vanachter moeten we niets meer zoeken. Ook in het middenveld hebben we geen problemen en we hebben ook drie goede doelmannen. Dus het is logisch dat het om een spits gaat. Dat zou heel binnenkort in orde moeten komen." Het raden naar de mogelijke spits(en) kan dus weer beginnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties