De broeksriem heeft gewerkt

De broeksriem heeft gewerkt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het spaarzame Germinal Beerschot heeft het toch voor mekaar gekregen om dit seizoen negen transfers te doen.  Dit allemaal zonder grote transfersommen te betalen. Maar toch: spelers als Dosumnu en Ilie hebben wel een groot contract.
“Het geld van Hoefkens en Dembele gaan we nu grotendeels daaraan besteden”, aldus sterke man Jos Verhaegen.
 
Twee jaar geleden haalde Germinal Beerschot de broeksriem aan, zo hard zelfs dat de spelers in de spelershome niet meer gratis mochten drinken. Dit seizoen lijkt er een kentering. De putten zijn allemaal dicht en er kunnen heel wat nieuwe spelers aangetrokken worden.
 
De bekerwinnaar kon met de transfers van Hoefkens en Dembele een goede 750.000 euro binnenrijven. Samen met de tv-rechten heeft Germinal Beerschot hierdoor een mooi spaarpotje voor het begin van het seizoen. Het is nu de bedoeling om het geld te investeren, om de supporters iets extra te bieden.
 
Jammer genoeg is er nog niet veel van in huis gekomen, Germinal Beerschot begon met een nul op zes en krijgt nu de moeilijke opdracht op het veld van Sporting Anderlecht. Een nul op negen zit eraan te komen.
 
Volgens Verhaegen zijn er dit seizoen ongeveer een 250-tal spelers aangeboden op het Kiel. Van De Wilde tot Lubovic, allemaal werden ze aangeboden. Met Ilie nam Verhaegen een groot maar een berekend risico. Over Bjorn De Wilde wil Verhaegen nog Ă©Ă©n ding kwijt: “Misschien hebben we fout geredeneerd, maar dat zal de toekomst uitwijzen”. 

De Roemeense  "Cobra" Ilie zou normaal vandaag landen in Zaventem. In de namiddag zouden alle medische testen moeten gebeuren volgens clubdokter Chris Goossens.  De 53-voudige international zette al een krabbel onder een Ă©Ă©njarig contract. Het is enkel nog wachten op de medische tests en de krabbel van Germinal Beerschot.  
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties