Germinal Beerschot wil Ilie niet meer

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Germinal Beerschot wil Ilie niet meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrian Ilie komt niet naar Germinal Beerschot. Dat liet de club vrijdagmiddag weten via haar website. De Roemeense international kwam vrijdag opnieuw niet opdagen voor de medische tests, waarna de fusieclub besloot om af te zien van zijn komst.

Ilie werd normaal vorige maandag al op het Kiel verwacht, maar de speler kwam niet opdagen. Er werd dan maar vanmorgen afgesproken op Zaventem, maar opnieuw liet Ilie het afweten. “Wij zijn de grillen van Ilie kotsbeu”, aldus ondervoorzitter Herman Kesters. “Dit is de vierde keer op rij dat hij z'n kat stuurt. Zoiets kan niet meer. Vanaf nu mag hij zijn vedetteneigingen elders uitproberen. Want voor Germinal Beerschot houdt het hier op.”

Germinal Beerschot had alles al in orde gebracht voor de komst van de aanvallende middenvelder. Zijn appartement en vliegtuigtickets waren al gereserveerd. Gisteren liet Ilie echter weten ook vandaag niet te komen. Wellicht was hij bang voor de medische tests. “We zijn gedegouteerd door deze onfrisse zaak. Iedereen bij Germinal Beerschot houdt er een vieze smaak aan over”, aldus Kesters.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties