Sprokkels na Germinal Beerschot - Standard

Jan Martynowski
| 0 reacties
Sprokkels na Germinal Beerschot - Standard
Foto: © SC

Voor Jos Daerden was de wedstrijd tegen zijn ex-club Standard meteen een mooie binnenkomer. Met een 2-2 hield hij de leider in bedwang. Toch was hij niet helemaal tevreden. "We hadden met meer overleg moeten spelen en meer druk naar voren moeten zetten."

De coach speelde zonder Tosin Dosunmu. Die gaf zelf aan dat hij liever niet speelde. "Vorige week tegen La Louvière was ik niet 100%, ik had toen beter niet gespeeld", zegt de Nigeriaan. "Daarom rust ik, ik hoop in ieder geval tegen Genk er te staan. Het kan zijn dat ik klaar raak voor Marseille, maar tegen Genk zal ik er zeker zijn."

Daerden voerde geen spectaculaire veranderingen door. "Ik ben er nog pas. Maar ik kan wel zeggen dat we op de fases van de doelpunten geoefend hebben. Zo weet ik dat Dickson een fantastisch schot heeft." Toch was hij niet helemaal tevreden. "Ik zit met een dubbel gevoel. We hadden meer druk naar voor moeten zetten."

Ook collega D'Onofrio was niet helemaal tevreden. "Dit is altijd een moeilijke verplaatsing. Een punt is dus goed. Maar met elf overkomt ons dit niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties