Daerden: "Tevreden over stage"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Daerden: "Tevreden over stage"
Foto: © SC

Jos Daerden en Germinal Beerschot keerden donderdagochtend terug naar België na een oefenkamp in het Turkse Belek. De oefenmeester van de Ratten gaf op germinal-beerschot.be zijn mening over de stage.

"Ik was heel tevreden over de trainingsintensiteit en onze prestatie in het oefenduel tegen Gençlerbirligi", aldus Daerden. "Net als over de algemene sfeer die er in het gezelschap heerste. En dan bedoel ik niet alleen in de spelersgroep zelf, maar ook de samenwerking met de supporters. Alles verliep vlotjes, met het nodige respect. Zeer positief allemaal." 

"Het groepsgevoel is een zeer belangrijk punt op dergelijke stage", gaat Daerden verder. "Bij momenten misten we in het immens grote hotelcomplex en door de enorme drukte soms wel een beetje rust en privacy. Maar dat is maar detailkritiek. Ik hou sowieso een zeer goed gevoel over aan dit weekje Turkije. We hebben voor het overgrote gedeelte kunnen werken zoals we dat hadden vooropgesteld. In vrijwel perfecte omstandigheden."

"Morgen ga ik scouten in Westerlo", sluit Daerden af. "Want dan staan met Westerlo en Anderlecht uitgerekend onze twee eerstvolgende tegenstanders in een oefenwedstrijd tegenover mekaar. Ik ga inderdaad wel eens kijken in het Kuipje. Naar Westerlo, dat het vanaf nu zonder Jaja Coelho zal moeten zien te rooien... en naar Anderlecht, dat zijn nieuwe Argentijnse spits Frutos tracht in te passen. Kan leerrijk worden."
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties